Giriş Kayıt
Cavit Yürüklü

Cavit Yürüklü (85)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Cavit Yürüklü, 01 Ocak 1932 Istanbul, Türkiye doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1932
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Cavit Yörüklü
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 54 Komedi Yönetmen 2.8 6
1973 41 Aksiyon Yönetmen 6.7 28
1972 40 Macera Yönetmen    
1971 39 Macera Yönetmen 3.8 23
1969 37 Macera Yönetmen 6.8 65
1967 35 Macera Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
1967 35 Macera Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
1966 34 Dram Yönetmen 5.6 13
1966 34 Macera Yönetmen    
1965 33 Dram Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017