Giriş Kayıt
Vikram Phadnis

Vikram Phadnis


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Yönetmen

Vikram Phadnis, kostüm tasarımcısı, kostümcü, yönetmen. Singham (2011), Benimle Evlenir Misin? (2004), Aitraaz (2004), Ajnabee (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Vikram Padnis | Vikram Phandnis | Vikram Phednis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
2017 Romantik Kostüm Tasarımcısı 2.6 371
2013 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.0 3,162
2011 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.7 10,583
2009 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.1 3,867
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı 3.6 2,471
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 4,763
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 50
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.2 4,326
2006 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 4.0 253
2006 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.6 575
2005 Korku Kostüm Tasarımcısı 4.1 50
2005 Dram Kostüm Bölümü 5.5 2,544
2005 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 4.3 444
2004 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.8 4,077
2004 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.8 6,404
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.2 1,402

Benimle Evlenir Misin?
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.9 8,357
2003 Dram Kostüm Bölümü 5.5 1,881
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 10,722
2003 Gerilim Kostüm Bölümü 5.9 391
2003 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı
Çeşitli
5.1 1,304
2002 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.3 2,108
2002 Komedi Kostüm Bölümü 4.7 1,468
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.4 978
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.6 232
2001 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.5 5,512
2000 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 4,463
2000 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.2 3,060
2000 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 4.7 268
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.1 1,830
1999 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.3 810
1997 Kostüm Tasarımcısı 4.8 57
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017