Giriş Kayıt
Terry Notary

Terry Notary


Dublör, Oyuncu, Yapımcı

Terry Notary, dublör, oyuncu, yapımcı. Maymunlar Cehennemi (2001) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Terrence Notary
Boyu: 1.71 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Çeşitli    
2018 Macera Yönetmen Asistanı
Çeşitli
   
2018 Aksiyon Çeşitli    

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Oyuncu    

Kare
2017 Komedi Oyuncu 7.7 6,856

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Oyuncu
Dublör
Çeşitli
7.6 124,467

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 173,000

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Çeşitli 6.2 446,021
2016 Macera Çeşitli 6.4 57,541

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.9 199,831

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Çeşitli 4.3 127,001

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Dublör
Çeşitli
7.4 400,093

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
7.6 360,060

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Oyuncu
Çeşitli
7.9 527,865

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Oyuncu
Dublör
Çeşitli
7.9 683,793

Dehşet Kapanı
2012 Korku Oyuncu
Çeşitli
7.0 307,311

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Dublör
Çeşitli
7.4 189,148

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
7.6 443,901

Uzaylıların Şafağı
2011 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.6 88,140
2010 Korku Dublör 4.9 5,163
2010 Belgesel Oyuncu 7.7 95
2010 Macera Yapımcı
Dublör
Oyuncu
Çeşitli
   
2009 Aksiyon Oyuncu
Dublör
Çeşitli
7.8 961,503

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Çeşitli 6.0 345,300

Kabile
2009 Korku Yapımcı
Oyuncu
Dublör
Çeşitli
6.2 8
2008 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.8 353,406

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.6 224,863
2007 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.2 132,533
2007 Komedi Dublör 5.1 4,199
2007 Komedi Dublör 5.0 670

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.1 250,567
2006 Belgesel Çeşitli 8.0 1,071

Ben ve Sen ve Diğerleri
2005 Komedi Dublör 7.3 32,156

Köy
2004 Dram Çeşitli 6.5 210,745
2003 Aksiyon Çeşitli 6.8 633

X-Men 2
2003 Aksiyon Dublör
Çeşitli
7.5 444,008
2003 Belgesel Çeşitli 6.8 64

Ateşli Piliç
2002 Komedi Dublör 5.5 79,854

Hayvan
2001 Komedi Dublör 4.8 48,581

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.7 191,418

Grinç
2000 Komedi Dublör
Çeşitli
6.1 156,765
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017