Giriş Kayıt
Mei Melançon

Mei Melançon (38)


Oyuncu, Senarist

Mei Melançon, 03 Mart 1980 Manila, Filipinler doğumlu oyuncu, senarist. X-Men: Son Direniş (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Mart 1980
Doğum Yeri: Manila, Filipinler
Diğer Bir İsmi: Melancon Mei | Meiling Melancon | Mei Melancon
Takma İsmi: Mei
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 38 Aksiyon Oyuncu 4.1 497
2016 36 Gerilim Oyuncu
Senarist
4.5 126
2015 35 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 65
2014 34 Aksiyon Oyuncu 2.1 282
2012 32 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 26
2012 32 Komedi Oyuncu 7.9 12
2011 31 Dram Oyuncu 6.2 116
2010 30 Gerilim Oyuncu 5.5 77

Terapist
2009 29 Komedi Oyuncu 6.7 16,239

Kadavra
2008 28 Suç Oyuncu 6.0 28,524
2008 28 Aksiyon Oyuncu 4.6 2,635

X-Men: Son Direniş
2006 26 Aksiyon Oyuncu 6.7 431,428
2004 Dram Oyuncu 7.6 21,532

Bitirim İkili 2
2001 21 Aksiyon Oyuncu 6.6 177,874
2001 21 Aksiyon Oyuncu 5.3 5,473
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018