Giriş Kayıt
Rosie Fellner

Rosie Fellner


Oyuncu

Rosie Fellner, County Tipperary, İrlanda doğumlu oyuncu. The Trip to Italy (2014), The Crew (2008), (2015) Soygun (2015), (2011) Kahramanlar Çağı (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: County Tipperary, İrlanda
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 8.1 37

Soygun
2015 Aksiyon Oyuncu 6.1 20,149
2014 Komedi Oyuncu 6.6 11,875
2014 Dram Oyuncu 4.7 3,405
2012 Komedi Oyuncu 5.2 204
2012 Dram 5.6 178

Kahramanlar Çağı
2011 Aksiyon Oyuncu 5.6 8,423
2010 Komedi Oyuncu 8.1 4,528
2009 Komedi Oyuncu 5.3 2,994
2008 Suç Oyuncu 6.0 2,390
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,982

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Oyuncu 7.0 13,029
2003 Suç 6.0 69
1995 Dram Oyuncu 5.1 3,330
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,839
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017