Giriş Kayıt
Rosie Fellner

Rosie Fellner


Oyuncu

Rosie Fellner, County Tipperary, İrlanda doğumlu oyuncu. The Trip to Italy (2014), The Crew (2008), (2015) Soygun (2015), (2011) Kahramanlar Çağı (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: County Tipperary, İrlanda
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 8.1 37

Soygun
2015 Aksiyon Oyuncu 6.1 19,431
2014 Komedi Oyuncu 6.6 11,113
2014 Dram Oyuncu 4.6 3,349
2012 Komedi Oyuncu 5.2 204
2012 Dram 5.6 178

Kahramanlar Çağı
2011 Aksiyon Oyuncu 5.6 8,423
2010 Komedi Oyuncu 8.2 3,822
2009 Komedi Oyuncu 5.3 2,994
2008 Suç Oyuncu 6.0 2,390
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,982

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Oyuncu 7.0 13,029
2003 Suç 6.0 69
1995 Dram Oyuncu 5.1 3,289
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,787
- Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (10,457) Split (5,609) Rogue One (5,278) Hidden Figures (4,379) Assassin's Creed (3,586) Paterson (3,350) Patriots Day (2,952) Live by Night (2,896) Allied (2,381) Brimstone (1,771)
Dizi Altyazıları
Legion (8,859) Arrow (5,295) The Flash (5,076) The Expanse (2,860) The 100 (2,839) Legends of Tomorrow (2,615) The Blacklist (2,144) Colony (2,086) Vikings (1,988) Designated Survivor (1,882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017