Giriş Kayıt
Rosie Fellner

Rosie Fellner


Oyuncu

Rosie Fellner, County Tipperary, İrlanda doğumlu oyuncu. The Trip to Italy (2014), The Crew (2008), (2015) Soygun (2015), (2011) Kahramanlar Çağı (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: County Tipperary, İrlanda
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 5.9 251

Soygun
2015 Aksiyon Oyuncu 6.1 22,461
2014 Komedi Oyuncu 6.6 12,478
2014 Dram Oyuncu 4.7 3,745
2012 Komedi Oyuncu 5.2 204
2012 Dram 5.6 178

Kahramanlar Çağı
2011 Aksiyon Oyuncu 5.6 8,423
2010 Komedi Oyuncu 8.1 4,752
2009 Komedi Oyuncu 5.3 3,119
2008 Suç Oyuncu 6.0 2,390
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,982

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Oyuncu 6.9 13,396
2003 Suç 6.0 69
1995 Dram Oyuncu 5.1 3,479
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,044
- Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Ready Player One (5,275) A Quiet Place (4,458) True Crimes (2,646) Black Panther (2,364) Red Sparrow (1,898) Death Wish (1,737) Game Night (1,313) The Mustanger and the Lady (1,268) Deadpool (1,058) Cargo (972)
Dizi Altyazıları
Westworld (19,468) La casa de papel (4,564) Supernatural (3,702) Into the Badlands (2,687) Krypton (2,491) Gotham (2,462) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,338) Legion (2,138) The Big Bang Theory (2,081) Fear the Walking Dead (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018