Giriş Kayıt
Rosie Fellner

Rosie Fellner


Oyuncu

Rosie Fellner, County Tipperary, İrlanda doğumlu oyuncu. The Trip to Italy (2014), The Crew (2008), (2015) Soygun (2015), (2011) Kahramanlar Çağı (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: County Tipperary, İrlanda
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 8.1 37

Soygun
2015 Aksiyon Oyuncu 6.1 20,592
2014 Komedi Oyuncu 6.6 12,095
2014 Dram Oyuncu 4.7 3,617
2012 Komedi Oyuncu 5.2 204
2012 Dram 5.6 178

Kahramanlar Çağı
2011 Aksiyon Oyuncu 5.6 8,423
2010 Komedi Oyuncu 8.1 4,688
2009 Komedi Oyuncu 5.3 2,994
2008 Suç Oyuncu 6.0 2,390
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,982

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Oyuncu 6.9 13,396
2003 Suç 6.0 69
1995 Dram Oyuncu 5.1 3,354
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,880
- Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017