Giriş Kayıt
Stuart Ford

Stuart Ford


Yapımcı

Stuart Ford, yapımcı. Yargıç Dredd (2012), Locke (2013), Koruyucu (2012), İntikam Benim (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stuart A. Ford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapımcı    
2017 Romantik Yapımcı    

Otopsi
2016 Korku Yapımcı 6.8 35,944

Otoban
2016 Aksiyon Yapımcı 5.7 7,597

Savaş Vadisi
2016 Dram Yapımcı 8.2 211,994
2016 Dram Yapımcı 5.5 3,573

Siyahın Elli Tonu
2016 Komedi Yapımcı 3.5 13,206

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Yapımcı 6.9 29,912

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Yapımcı 6.2 27,595
2015 Korku Yapımcı 4.2 9,071

13 Günah
2014 Korku Yapımcı 6.3 25,578
2014 Aksiyon Yapımcı 5.3 2,877

Anormal Aktivite 2
2014 Komedi Yapımcı 4.7 15,628

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Yapımcı 5.6 44,114
2014 Belgesel Yapımcı 7.4 422
2014 Korku Yapımcı 4.8 1,852

Dünyanın Sonu
2013 Korku Yapımcı 6.3 17,053

Ayin
2013 Korku Yapımcı 6.1 12,423
2013 Dram Yapımcı 7.1 100,904

Anormal Aktivite
2013 Komedi Yapımcı 5.1 36,239
2013 Belgesel Yapımcı 1.7 17,120

Dinozorlarla Yürümek 3D
2013 Animasyon Yapımcı 5.2 9,128

Paranoya
2013 Dram Yapımcı 5.7 30,271
2013 Gerilim Yapımcı 5.4 2,945

Geceyarısından Önce
2013 Dram Çeşitli 7.9 104,389

Çılgın Joe
2013 Aksiyon Yapımcı 6.2 55,139

İntikam Benim
2013 Aksiyon Yapımcı 6.5 56,778

Büyük Tuzak
2013 Aksiyon Yapımcı 6.1 28,207

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Yapımcı 5.7 40,975

Lanet
2012 Korku 6.8 171,183
2012 Suç Yapımcı 6.0 2,897

Yargıç Dredd
2012 Aksiyon Yapımcı 7.1 213,782

Körfez
2012 Korku 5.6 21,005

Koruyucu
2012 Aksiyon Yapımcı 6.5 88,116
2012 Macera Yapımcı 5.0 7,531
2009 Suç Yapımcı 5.8 5,898
2009 Dram Yapımcı    

Gol! 2
2007 Dram Yapımcı 5.9 26,326

Ölü Adamın Cömertliği
2006 Western Yapımcı 3.8 444

Gol
2005 Dram Çeşitli 6.8 53,048
2001 Animasyon    

Çikolata
2000 Dram 7.3 156,316
2000 Dram 6.0 8,100

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram 7.4 82,073
Film Altyazıları
Kidnap (4,465) T2 Trainspotting (4,025) Beauty and the Beast (3,033) Contratiempo (1,599) The Fate of the Furious (1,546) Redivider (1,346) Dangal (1,214) The Boss Baby (1,097) The Great Wall (1,003) Get Out (866)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,014) Better Call Saul (6,219) American Gods (6,183) Lucifer (4,450) Twin Peaks (4,379) Into the Badlands (3,763) Supernatural (3,484) Gotham (3,219) 12 Monkeys (2,764) Fargo (2,649)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017