Giriş Kayıt
Stuart Ford

Stuart Ford


Yapımcı

Stuart Ford, yapımcı. Yargıç Dredd (2012), Locke (2013), Koruyucu (2012), İntikam Benim (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stuart A. Ford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Yapımcı    
2018 Aksiyon Yapımcı    
2017 Romantik Yapımcı    

Otopsi
2016 Korku Yapımcı 6.8 60,958

Otoban
2016 Aksiyon Yapımcı 5.7 11,567

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Yapımcı 8.2 319,045
2016 Dram Yapımcı 5.5 6,196

Siyahın Elli Tonu
2016 Komedi Yapımcı 3.5 15,464

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Yapımcı 6.9 38,665

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Yapımcı 6.3 33,155
2015 Korku Yapımcı 4.2 10,418

13 Günah
2014 Korku Yapımcı 6.3 27,605
2014 Aksiyon Yapımcı 5.3 2,877

Anormal Aktivite 2
2014 Komedi Yapımcı 4.7 16,902

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Yapımcı 5.5 46,965
2014 Belgesel Yapımcı 7.4 422
2014 Korku Yapımcı 4.8 1,852

Dünyanın Sonu
2013 Korku Yapımcı 6.3 18,708

Ayin
2013 Korku Yapımcı 6.1 13,661
2013 Dram Yapımcı 7.1 110,833

Anormal Aktivite
2013 Komedi Yapımcı
Çeşitli
5.1 38,479
2013 Belgesel Yapımcı 1.7 17,120

Dinozorlarla Yürümek 3D
2013 Animasyon Yapımcı 5.2 9,128

Paranoya
2013 Dram Yapımcı 5.7 31,851
2013 Gerilim Yapımcı 5.4 2,945

Geceyarısından Önce
2013 Dram Çeşitli 7.9 114,157

Çılgın Joe
2013 Aksiyon Yapımcı 6.2 58,157

İntikam Benim
2013 Aksiyon Yapımcı 6.5 59,362

Büyük Tuzak
2013 Aksiyon Yapımcı 6.1 29,522

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Yapımcı 5.7 43,047

Lanet
2012 Korku 6.8 185,436
2012 Suç Yapımcı 6.0 2,897

Yargıç Dredd
2012 Aksiyon Yapımcı 7.1 225,214

Körfez
2012 Korku 5.6 22,229

Koruyucu
2012 Aksiyon Yapımcı 6.5 92,376
2012 Macera Yapımcı 5.0 7,531
2009 Suç Yapımcı 5.8 5,898
2009 Dram Yapımcı    

Gol! 2
2007 Dram Yapımcı 5.9 26,326

Ölü Adamın Cömertliği
2006 Western Yapımcı 3.8 444

Gol
2005 Dram Çeşitli 6.7 55,117
2001 Animasyon    

Çikolata
2000 Dram 7.3 162,465
2000 Dram 6.0 8,320

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram 7.4 85,033
- Komedi Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018