Giriş Kayıt
Stuart Ford

Stuart Ford


Yapımcı

Stuart Ford, yapımcı. Yargıç Dredd (2012), Locke (2013), Koruyucu (2012), İntikam Benim (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stuart A. Ford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 5.7 3,644
2016 Korku Yapımcı 6.9 17,130

Savaş Vadisi
2016 Dram Yapımcı 8.5 57,221
2016 Dram Yapımcı 5.5 2,637

Siyahın Elli Tonu
2016 Komedi Yapımcı 3.5 11,707

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Yapımcı 6.9 24,319

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Yapımcı 6.2 25,073
2015 Korku Yapımcı 4.2 8,325

13 Günah
2014 Korku Yapımcı 6.3 24,865
2014 Aksiyon Yapımcı 5.3 2,877

Anormal Aktivite 2
2014 Komedi Yapımcı 4.7 15,054

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Yapımcı 5.6 43,043
2014 Belgesel Yapımcı 7.4 422
2014 Korku Yapımcı 4.8 1,852

Dünyanın Sonu
2013 Korku Yapımcı 6.3 17,053

Ayin
2013 Korku Yapımcı 6.1 12,423
2013 Dram Yapımcı 7.1 97,039

Anormal Aktivite
2013 Komedi Yapımcı 5.1 35,294
2013 Belgesel Yapımcı 1.7 17,120

Dinozorlarla Yürümek 3D
2013 Animasyon Yapımcı 5.2 9,128

Paranoya
2013 Dram Yapımcı 5.7 29,696
2013 Gerilim Yapımcı 5.4 2,945

Geceyarısından Önce
2013 Dram Çeşitli 7.9 100,693

Çılgın Joe
2013 Aksiyon Yapımcı 6.2 53,871

İntikam Benim
2013 Aksiyon Yapımcı 6.5 55,672

Büyük Tuzak
2013 Aksiyon Yapımcı 6.1 27,636

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Yapımcı 5.7 40,224

Lanet
2012 Korku 6.8 163,716
2012 Suç Yapımcı 6.0 2,897

Yargıç Dredd
2012 Aksiyon Yapımcı 7.1 209,555

Körfez
2012 Korku 5.6 20,609

Koruyucu
2012 Aksiyon Yapımcı 6.5 86,199
2012 Macera Yapımcı 5.0 7,531
2009 Suç Yapımcı 5.8 5,898
2009 Dram Yapımcı    

Gol! 2
2007 Dram Yapımcı 5.9 26,326

Ölü Adamın Cömertliği
2006 Western Yapımcı 3.8 444

Gol
2005 Dram Çeşitli 6.8 52,157
2001 Animasyon    

Çikolata
2000 Dram 7.3 153,925
2000 Dram 6.0 8,100

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram 7.4 80,676
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017