Giriş Kayıt
Stuart Ford

Stuart Ford


Yapımcı

Stuart Ford, yapımcı. Yargıç Dredd (2012), Locke (2013), Koruyucu (2012), İntikam Benim (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stuart A. Ford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapımcı    
2017 Romantik Yapımcı    

Otopsi
2016 Korku Yapımcı 6.8 49,391

Otoban
2016 Aksiyon Yapımcı 5.7 9,801

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Yapımcı 8.2 267,771
2016 Dram Yapımcı 5.5 5,292

Siyahın Elli Tonu
2016 Komedi Yapımcı 3.5 14,130

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Yapımcı 6.9 34,884

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Yapımcı 6.2 29,495
2015 Korku Yapımcı 4.2 10,091

13 Günah
2014 Korku Yapımcı 6.3 26,429
2014 Aksiyon Yapımcı 5.3 2,877

Anormal Aktivite 2
2014 Komedi Yapımcı 4.7 16,148

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Yapımcı 5.6 45,357
2014 Belgesel Yapımcı 7.4 422
2014 Korku Yapımcı 4.8 1,852

Dünyanın Sonu
2013 Korku Yapımcı 6.3 18,298

Ayin
2013 Korku Yapımcı 6.1 13,661
2013 Dram Yapımcı 7.1 104,994

Anormal Aktivite
2013 Komedi Yapımcı 5.1 37,257
2013 Belgesel Yapımcı 1.7 17,120

Dinozorlarla Yürümek 3D
2013 Animasyon Yapımcı 5.2 9,128

Paranoya
2013 Dram Yapımcı 5.7 30,954
2013 Gerilim Yapımcı 5.4 2,945

Geceyarısından Önce
2013 Dram Çeşitli 7.9 108,730

Çılgın Joe
2013 Aksiyon Yapımcı 6.2 56,497

İntikam Benim
2013 Aksiyon Yapımcı 6.5 57,980

Büyük Tuzak
2013 Aksiyon Yapımcı 6.1 28,752

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Yapımcı 5.7 41,710

Lanet
2012 Korku 6.8 178,425
2012 Suç Yapımcı 6.0 2,897

Yargıç Dredd
2012 Aksiyon Yapımcı 7.1 218,621

Körfez
2012 Korku 5.6 21,664

Koruyucu
2012 Aksiyon Yapımcı 6.5 90,070
2012 Macera Yapımcı 5.0 7,531
2009 Suç Yapımcı 5.8 5,898
2009 Dram Yapımcı    

Gol! 2
2007 Dram Yapımcı 5.9 26,326

Ölü Adamın Cömertliği
2006 Western Yapımcı 3.8 444

Gol
2005 Dram Çeşitli 6.8 53,068
2001 Animasyon    

Çikolata
2000 Dram 7.3 159,035
2000 Dram 6.0 8,320

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram 7.4 83,300
- Komedi Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017