Giriş Kayıt
Stuart Ford

Stuart Ford


Yapımcı

Stuart Ford, yapımcı. Yargıç Dredd (2012), Locke (2013), Koruyucu (2012), İntikam Benim (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stuart A. Ford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Yapımcı    
2016 Aksiyon Yapımcı 5.7 5,357
2016 Korku Yapımcı 6.9 21,819

Savaş Vadisi
2016 Dram Yapımcı 8.3 133,710
2016 Dram Yapımcı 5.5 2,834

Siyahın Elli Tonu
2016 Komedi Yapımcı 3.5 12,320

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Yapımcı 6.9 26,320

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Yapımcı 6.2 25,939
2015 Korku Yapımcı 4.2 8,572

13 Günah
2014 Korku Yapımcı 6.3 24,973
2014 Aksiyon Yapımcı 5.3 2,877

Anormal Aktivite 2
2014 Komedi Yapımcı 4.7 15,054

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Yapımcı 5.6 43,329
2014 Belgesel Yapımcı 7.4 422
2014 Korku Yapımcı 4.8 1,852

Dünyanın Sonu
2013 Korku Yapımcı 6.3 17,053

Ayin
2013 Korku Yapımcı 6.1 12,423
2013 Dram Yapımcı 7.1 98,345

Anormal Aktivite
2013 Komedi Yapımcı 5.1 35,845
2013 Belgesel Yapımcı 1.7 17,120

Dinozorlarla Yürümek 3D
2013 Animasyon Yapımcı 5.2 9,128

Paranoya
2013 Dram Yapımcı 5.7 29,898
2013 Gerilim Yapımcı 5.4 2,945

Geceyarısından Önce
2013 Dram Çeşitli 7.9 101,791

Çılgın Joe
2013 Aksiyon Yapımcı 6.2 54,218

İntikam Benim
2013 Aksiyon Yapımcı 6.5 55,981

Büyük Tuzak
2013 Aksiyon Yapımcı 6.1 27,810

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Yapımcı 5.7 40,468

Lanet
2012 Korku 6.8 165,873
2012 Suç Yapımcı 6.0 2,897

Yargıç Dredd
2012 Aksiyon Yapımcı 7.1 210,766

Körfez
2012 Korku 5.6 20,726

Koruyucu
2012 Aksiyon Yapımcı 6.5 86,738
2012 Macera Yapımcı 5.0 7,531
2009 Suç Yapımcı 5.8 5,898
2009 Dram Yapımcı    

Gol! 2
2007 Dram Yapımcı 5.9 26,326

Ölü Adamın Cömertliği
2006 Western Yapımcı 3.8 444

Gol
2005 Dram Çeşitli 6.8 52,373
2001 Animasyon    

Çikolata
2000 Dram 7.3 154,659
2000 Dram 6.0 8,100

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram 7.4 81,105
Film Altyazıları
Passengers (7,726) Doctor Strange (3,840) Assassin's Creed (3,765) Arrival (2,644) xXx: Return of Xander Cage (2,560) Allied (2,527) Moana (1,714) Forushande (1,502) Hacksaw Ridge (1,501) Split (1,411)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,334) Supernatural (7,892) Legion (7,865) Arrow (5,759) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Black Sails (3,660) Taboo (3,588) Vikings (3,582) Suits (3,225) The Expanse (3,013)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017