Giriş Kayıt
Stuart Ford

Stuart Ford


Yapımcı

Stuart Ford, yapımcı. Yargıç Dredd (2012), Locke (2013), Koruyucu (2012), İntikam Benim (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stuart A. Ford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Yapımcı    

Otoban
2016 Aksiyon Yapımcı 5.7 6,548

Otopsi
2016 Korku Yapımcı 6.8 24,690

Savaş Vadisi
2016 Dram Yapımcı 8.2 176,157
2016 Dram Yapımcı 5.5 3,008

Siyahın Elli Tonu
2016 Komedi Yapımcı 3.5 12,713

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Yapımcı 6.9 27,746

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Yapımcı 6.2 26,581
2015 Korku Yapımcı 4.2 8,649

13 Günah
2014 Korku Yapımcı 6.3 25,200
2014 Aksiyon Yapımcı 5.3 2,877

Anormal Aktivite 2
2014 Komedi Yapımcı 4.7 15,054

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Yapımcı 5.6 43,599
2014 Belgesel Yapımcı 7.4 422
2014 Korku Yapımcı 4.8 1,852

Dünyanın Sonu
2013 Korku Yapımcı 6.3 17,053

Ayin
2013 Korku Yapımcı 6.1 12,423
2013 Dram Yapımcı 7.1 99,272

Anormal Aktivite
2013 Komedi Yapımcı 5.1 35,911
2013 Belgesel Yapımcı 1.7 17,120

Dinozorlarla Yürümek 3D
2013 Animasyon Yapımcı 5.2 9,128

Paranoya
2013 Dram Yapımcı 5.7 30,023
2013 Gerilim Yapımcı 5.4 2,945

Geceyarısından Önce
2013 Dram Çeşitli 7.9 102,721

Çılgın Joe
2013 Aksiyon Yapımcı 6.2 54,476

İntikam Benim
2013 Aksiyon Yapımcı 6.5 56,204

Büyük Tuzak
2013 Aksiyon Yapımcı 6.1 27,934

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Yapımcı 5.7 40,646

Lanet
2012 Korku 6.8 167,587
2012 Suç Yapımcı 6.0 2,897

Yargıç Dredd
2012 Aksiyon Yapımcı 7.1 211,762

Körfez
2012 Korku 5.6 20,862

Koruyucu
2012 Aksiyon Yapımcı 6.5 87,182
2012 Macera Yapımcı 5.0 7,531
2009 Suç Yapımcı 5.8 5,898
2009 Dram Yapımcı    

Gol! 2
2007 Dram Yapımcı 5.9 26,326

Ölü Adamın Cömertliği
2006 Western Yapımcı 3.8 444

Gol
2005 Dram Çeşitli 6.8 52,648
2001 Animasyon    

Çikolata
2000 Dram 7.3 155,256
2000 Dram 6.0 8,100

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram 7.4 81,496
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,328) Split (5,045) Rogue One (4,781) Hidden Figures (3,734) Assassin's Creed (3,097) Paterson (2,872) Patriots Day (2,434) Allied (1,891) Brimstone (1,605) Passengers (1,287)
Dizi Altyazıları
Legion (8,344) Arrow (4,950) The Flash (4,848) The Expanse (2,626) Legends of Tomorrow (2,469) The Blacklist (2,010) The 100 (1,883) Colony (1,813) Designated Survivor (1,723) Vikings (1,707)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017