Giriş Kayıt
Stuart Ford

Stuart Ford


Yapımcı

Stuart Ford, yapımcı. Yargıç Dredd (2012), Locke (2013), Koruyucu (2012), İntikam Benim (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stuart A. Ford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapımcı    
2017 Romantik Yapımcı    

Otopsi
2016 Korku Yapımcı 6.8 45,022

Otoban
2016 Aksiyon Yapımcı 5.7 9,037

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Yapımcı 8.2 250,849
2016 Dram Yapımcı 5.5 4,825

Siyahın Elli Tonu
2016 Komedi Yapımcı 3.5 13,805

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Yapımcı 6.9 33,416

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Yapımcı 6.2 28,710
2015 Korku Yapımcı 4.2 9,800

13 Günah
2014 Korku Yapımcı 6.3 25,952
2014 Aksiyon Yapımcı 5.3 2,877

Anormal Aktivite 2
2014 Komedi Yapımcı 4.7 16,028

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Yapımcı 5.6 44,913
2014 Belgesel Yapımcı 7.4 422
2014 Korku Yapımcı 4.8 1,852

Dünyanın Sonu
2013 Korku Yapımcı 6.3 17,053

Ayin
2013 Korku Yapımcı 6.1 13,177
2013 Dram Yapımcı 7.1 103,430

Anormal Aktivite
2013 Komedi Yapımcı 5.1 36,849
2013 Belgesel Yapımcı 1.7 17,120

Dinozorlarla Yürümek 3D
2013 Animasyon Yapımcı 5.2 9,128

Paranoya
2013 Dram Yapımcı 5.7 30,708
2013 Gerilim Yapımcı 5.4 2,945

Geceyarısından Önce
2013 Dram Çeşitli 7.9 107,094

Çılgın Joe
2013 Aksiyon Yapımcı 6.2 56,023

İntikam Benim
2013 Aksiyon Yapımcı 6.5 57,519

Büyük Tuzak
2013 Aksiyon Yapımcı 6.1 28,459

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Yapımcı 5.7 41,481

Lanet
2012 Korku 6.8 175,815
2012 Suç Yapımcı 6.0 2,897

Yargıç Dredd
2012 Aksiyon Yapımcı 7.1 216,830

Körfez
2012 Korku 5.6 21,440

Koruyucu
2012 Aksiyon Yapımcı 6.5 89,320
2012 Macera Yapımcı 5.0 7,531
2009 Suç Yapımcı 5.8 5,898
2009 Dram Yapımcı    

Gol! 2
2007 Dram Yapımcı 5.9 26,326

Ölü Adamın Cömertliği
2006 Western Yapımcı 3.8 444

Gol
2005 Dram Çeşitli 6.8 53,068
2001 Animasyon    

Çikolata
2000 Dram 7.3 158,036
2000 Dram 6.0 8,320

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram 7.4 82,833
Film Altyazıları
Baywatch (15,948) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,382) Dangal (2,594) 6 Days (2,563) Dunkirk (2,382) Lady Macbeth (2,358) Security (1,942) King Arthur: Legend of the Sword (1,463) Wakefield (1,373) Alien: Covenant (1,118)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,002) The Defenders (5,741) Rick and Morty (4,320) The Strain (2,989) Suits (2,146) The Sinner (1,662) Mr. Mercedes (1,506) Fargo (1,293) Breaking Bad (1,136) Preacher (1,062)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017