Giriş Kayıt
Ashok Srivastava

Ashok Srivastava


Editör, Editör, Oyuncu

Ashok Srivastava, editör, editör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Ashok Shrivastava
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Editorial Department 4.9 26

Uçan İskoç
2006 Dram Oyuncu 7.2 4,367
1997 Aksiyon Editör 4.5 615
1993 Aksiyon Editorial Department 6.6 678
1992 Komedi Editorial Department 5.9 23
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,321) The Defenders (5,376) Rick and Morty (3,461) The Strain (2,195) Suits (1,775) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,037) Breaking Bad (918) Vikings (804)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017