Giriş Kayıt
Vivek Shaq

Vivek Shaq (47)


Oyuncu

Vivek Shaq, 21 Haziran 1963 Chandigarh, Punjab, Hindistan doğumlu oyuncu. International Khiladi (1999), Gadar: Ek Prem Katha (2001), Humko Deewana Kar Gaye (2006), (2004) Aitraaz (2004) gibi yapımlarla biliniyor.10 Ocak 2011 tarihinde (47 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Haziran 1963
Ölüm Tarihi: 10 Ocak 2011
Doğum Yeri: Chandigarh, Punjab, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Vivek Shaque | Vivek Shauk | Vishal Shauq | Vivek
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Oyuncu 5.9 103
2010 47 Dram Oyuncu 4.5 56
2010 47 Komedi Oyuncu 3.7 170
2010 47 Komedi Oyuncu 3.2 82
2009 46 Aksiyon Oyuncu 5.2 258
2009 46 Dram Oyuncu 6.4 228
2009 46 Dram Oyuncu 6.8 22
2009 46 Komedi Oyuncu 5.3 964
2008 45 Suç Oyuncu 7.1 598
2008 45 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,593
2008 45 Aksiyon Oyuncu 4.1 1,558
2007 44 Komedi Oyuncu 6.2 277
2007 44 Dram Oyuncu 7.1 270
2007 44 Suç Oyuncu 4.4 230
2007 44 Macera Oyuncu 7.3 3,514
2007 44 Dram Oyuncu 4.5 159
2006 43 Dram Oyuncu 3.1 37
2006 43 Dram Oyuncu 4.1 21
2006 43 Komedi Oyuncu 5.6 2,904
2006 43 Romantik Oyuncu 5.3 3,112
2006 43 Romantik Oyuncu 4.9 366
2005 42 Komedi Oyuncu 4.2 1,331
2005 42 Romantik Oyuncu 4.2 406
2005 42 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,024
2005 42 Romantik Oyuncu 3.1 242
2005 42 Gerilim Oyuncu 5.5 309
2005 42 Dram Oyuncu 4.6 1,161
2004 41 Aksiyon Oyuncu 4.5 934
2004 41 Dram Oyuncu 6.8 6,404
2003 40 Dram Oyuncu 7.1 12,797
2003 40 Dram Oyuncu 5.5 1,689
2003 40 Dram Oyuncu 6.5 269
2003 40 Gerilim Oyuncu 3.2 246
2003 40 Suç Oyuncu 5.6 1,315
2002 39 Dram Oyuncu 5.3 1,146
2002 39 Biyografi Oyuncu 5.1 482
2002 39 Aksiyon Oyuncu 3.3 923
2001 38 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,611
2001 38 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,853
2000 37 Aksiyon Oyuncu 4.2 352
1999 36 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,435
Film Altyazıları
Live by Night (12,811) Resident Evil: The Final Chapter (5,946) Why Him? (5,507) Rogue One (4,017) Patriots Day (3,183) Assassin's Creed (3,021) Hidden Figures (3,006) Paterson (2,206) Allied (2,195) Split (2,191)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,132) The 100 (3,731) Legion (3,198) Into the Badlands (2,879) The Originals (2,608) The Last Kingdom (2,279) Arrow (2,052) Vikings (1,873) The Expanse (1,781) Designated Survivor (1,773)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017