Giriş Kayıt
Moira Michiels

Moira Michiels (50)


Casting

Moira Michiels, 23 Ocak 1967 Chicago, Illinois, ABD doğumlu casting. 34. Cadde'de Mucize (1994) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1967
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sen Uyurken
1995 28 Komedi Çeşitli 6.7 77,036

Isaiah'ı Kaybetmek
1995 28 Dram Çeşitli 6.4 4,443

34. Cadde'de Mucize
1994 27 Aile Casting 6.4 23,482

Katil Doğanlar
1994 27 Suç Çeşitli 7.3 185,941

Bebek Firarda
1994 27 Macera Çeşitli 6.0 36,723
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017