Giriş Kayıt
Moira Michiels

Moira Michiels (50)


Casting

Moira Michiels, 23 Ocak 1967 Chicago, Illinois, ABD doğumlu casting. 34. Cadde'de Mucize (1994) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1967
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sen Uyurken
1995 28 Komedi Çeşitli 6.7 76,461

Isaiah'ı Kaybetmek
1995 28 Dram Çeşitli 6.4 4,443

34. Cadde'de Mucize
1994 27 Aile Casting 6.4 23,482

Katil Doğanlar
1994 27 Suç Çeşitli 7.3 184,542

Bebek Firarda
1994 27 Macera Çeşitli 6.0 36,308
Film Altyazıları
Baywatch (12,176) 6 Days (2,839) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,769) Dangal (2,390) Dunkirk (1,822) Lady Macbeth (1,346) King Arthur: Legend of the Sword (1,207) Security (1,201) Wakefield (1,106) Alien: Covenant (1,000)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (123,398) Rick and Morty (4,696) The Defenders (3,499) The Strain (3,174) Suits (2,044) Mr. Mercedes (1,402) Preacher (1,334) The Last Ship (1,259) Fargo (1,239) The Sinner (1,169)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017