Giriş Kayıt
Moira Michiels

Moira Michiels (50)


Casting

Moira Michiels, 23 Ocak 1967 Chicago, Illinois, ABD doğumlu casting. 34. Cadde'de Mucize (1994) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1967
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sen Uyurken
1995 28 Komedi Çeşitli 6.7 77,549

Isaiah'ı Kaybetmek
1995 28 Dram Çeşitli 6.4 4,443

34. Cadde'de Mucize
1994 27 Aile Casting 6.4 24,467

Katil Doğanlar
1994 27 Suç Çeşitli 7.3 187,153

Bebek Firarda
1994 27 Macera Çeşitli 6.0 37,000
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,584) Stronger (5,276) Dunkirk (4,064) The Foreigner (3,914) Flatliners (3,693) American Made (2,321) Loving Vincent (2,194) It (2,043) Kingsman: The Golden Circle (2,033) Beyond Skyline (2,003)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017