Giriş Kayıt
J.J. Harris

J.J. Harris (61)


Yapımcı

J.J. Harris, 01 Ocak 1952 ABD doğumlu yapımcı. İntikam Meleği (2005) yapımıyla biliniyor.30 Ağustos 2013 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1952
Ölüm Tarihi: 30 Ağustos 2013
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: JJ Harris
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 59 Dram 7.4 59

Uyurgezer
2008 56 Dram Yapımcı 6.2 4,954

İntikam Meleği
2005 53 Suç Yapımcı 7.6 58,210

Cani
2003 51 Biyografi 7.3 113,288

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 47 Dram 7.4 82,833

Kutudaki Helen
1993 41 Dram 4.6 10,023
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (117,654) The Defenders (5,481) Rick and Morty (3,698) The Strain (2,491) Suits (1,877) The Sinner (1,587) Mr. Mercedes (1,349) Fargo (1,156) Breaking Bad (993) Twin Peaks (858)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017