Giriş Kayıt
Anita S. Chang

Anita S. Chang


Anita S. Chang, I Saw the Light (2015), Gün Batarken (2004), (2006) X-Men: Son Direniş (2006), (2011) Patrondan Kurtulma Sanatı (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anita Chang
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Diriliş
2015 Macera Çeşitli 8.0 480,986

Gizli Dosya
2015 Biyografi Çeşitli 6.8 12,838
2015 Biyografi Çeşitli 5.7 3,623

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Çeşitli 6.2 113,343

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Çeşitli 6.9 364,376

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Çeşitli 6.3 40,499

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 125,594

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Çeşitli 4.5 9,854

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Çeşitli 6.7 398,174

Gün Batarken
2004 Aksiyon Çeşitli 6.3 39,110

Kızıl Ejder
2002 Suç Çeşitli 7.2 210,119

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Çeşitli 6.6 165,991

Aile Babası
2000 Komedi Çeşitli 6.7 88,812
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,819) Legion (10,265) The 100 (8,367) Taboo (7,451) Arrow (7,434) The Flash (6,343) The Big Bang Theory (6,082) Black Sails (5,399) Vikings (4,271) Suits (4,204)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017