Giriş Kayıt
Anita S. Chang

Anita S. Chang


Anita S. Chang, I Saw the Light (2015), Gün Batarken (2004), (2006) X-Men: Son Direniş (2006), (2011) Patrondan Kurtulma Sanatı (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anita Chang
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Diriliş
2015 Macera Çeşitli 8.0 547,216

Gizli Dosya
2015 Biyografi Çeşitli 6.8 15,407
2015 Biyografi Çeşitli 5.7 4,834

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Çeşitli 6.2 118,214

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Çeşitli 6.9 380,797

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Çeşitli 6.3 41,714

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 132,590

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Çeşitli 4.5 10,202

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Çeşitli 6.7 423,660

Gün Batarken
2004 Aksiyon Çeşitli 6.3 40,623

Kızıl Ejder
2002 Suç Çeşitli 7.2 219,592

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Çeşitli 6.6 174,568

Aile Babası
2000 Komedi Çeşitli 6.7 92,518
Dizi Altyazıları
La casa de papel (24,065) Vikings (2,399) Black Mirror (2,153) Counterpart (1,994) Bron/Broen (1,755) Legends of Tomorrow (1,386) Supernatural (1,131) Altered Carbon (989) The Alienist (985) Blindspot (888)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018