Giriş Kayıt
Anita S. Chang

Anita S. Chang


Anita S. Chang, I Saw the Light (2015), Gün Batarken (2004), (2006) X-Men: Son Direniş (2006), (2011) Patrondan Kurtulma Sanatı (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anita Chang
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Diriliş
2015 Macera Çeşitli 8.0 510,009

Gizli Dosya
2015 Biyografi Çeşitli 6.8 14,159
2015 Biyografi Çeşitli 5.7 4,278

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Çeşitli 6.2 115,479

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Çeşitli 6.9 371,498

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Çeşitli 6.3 40,899

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 128,661

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Çeşitli 4.5 10,181

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Çeşitli 6.7 411,071

Gün Batarken
2004 Aksiyon Çeşitli 6.3 39,733

Kızıl Ejder
2002 Suç Çeşitli 7.2 214,042

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Çeşitli 6.6 169,823

Aile Babası
2000 Komedi Çeşitli 6.7 90,054
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017