Giriş Kayıt
Anita S. Chang

Anita S. Chang


Anita S. Chang, I Saw the Light (2015), Gün Batarken (2004), (2006) X-Men: Son Direniş (2006), (2011) Patrondan Kurtulma Sanatı (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anita Chang
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Diriliş
2015 Macera Çeşitli 8.0 488,097

Gizli Dosya
2015 Biyografi Çeşitli 6.8 13,133
2015 Biyografi Çeşitli 5.7 3,849

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Çeşitli 6.2 113,806

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Çeşitli 6.9 365,799

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Çeşitli 6.3 40,586

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 126,211

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Çeşitli 4.5 9,854

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Çeşitli 6.7 401,898

Gün Batarken
2004 Aksiyon Çeşitli 6.3 39,278

Kızıl Ejder
2002 Suç Çeşitli 7.2 210,883

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Çeşitli 6.6 166,755

Aile Babası
2000 Komedi Çeşitli 6.7 89,021
Dizi Altyazıları
The Flash (6,782) Into the Badlands (3,344) Black Sails (2,332) Legion (1,911) Vikings (1,710) Iron Fist (1,563) 24: Legacy (1,561) Legends of Tomorrow (1,541) Arrow (1,440) Game of Thrones (1,386)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017