Giriş Kayıt
Anita S. Chang

Anita S. Chang


Anita S. Chang, I Saw the Light (2015), Gün Batarken (2004), (2006) X-Men: Son Direniş (2006), (2011) Patrondan Kurtulma Sanatı (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anita Chang
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Diriliş
2015 Macera Çeşitli 8.0 494,432

Gizli Dosya
2015 Biyografi Çeşitli 6.8 13,463
2015 Biyografi Çeşitli 5.7 3,984

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Çeşitli 6.2 114,255

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Çeşitli 6.9 367,289

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Çeşitli 6.3 40,702

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 126,858

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Çeşitli 4.5 9,854

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Çeşitli 6.7 404,441

Gün Batarken
2004 Aksiyon Çeşitli 6.3 39,278

Kızıl Ejder
2002 Suç Çeşitli 7.2 211,721

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Çeşitli 6.6 167,595

Aile Babası
2000 Komedi Çeşitli 6.7 89,298
Film Altyazıları
Gold (5,719) Get Out (2,988) Logan (2,520) Rings (2,279) The Age of Shadows (1,886) La La Land (1,761) Split (1,601) Sand Castle (1,470) Zashchitniki (1,405) The Great Wall (1,248)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,560) Fargo (3,654) The Last Kingdom (2,315) The Expanse (2,039) Doctor Who (1,965) Into the Badlands (1,692) Game of Thrones (1,590) Vikings (1,582) Better Call Saul (1,527) Supernatural (1,424)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017