Giriş Kayıt
Birgit Bofarull

Birgit Bofarull


Oyuncu

Birgit Bofarull, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Aksiyon Oyuncu 4.6 249

Kurban
2002 Korku Oyuncu 5.6 913
2001 Fantastik Oyuncu 6.3 13,125
2000 Dram Oyuncu 6.3 137
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 62
1992 Belgesel Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017