Giriş Kayıt
Birgit Bofarull

Birgit Bofarull


Oyuncu

Birgit Bofarull, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Aksiyon Oyuncu 4.6 249

Kurban
2002 Korku Oyuncu 5.6 913
2001 Fantastik Oyuncu 6.3 14,118
2000 Dram Oyuncu 6.3 137
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 62
1992 Belgesel Oyuncu    
Film Altyazıları
Black Panther (2,780) Cargo (2,407) Red Sparrow (2,208) Game Night (1,615) True Crimes (1,494) Deadpool (1,190) Avengers: Infinity War (916) Annihilation (864) L'insulte (851) Den of Thieves (842)
Dizi Altyazıları
Westworld (8,645) Supernatural (6,442) La casa de papel (4,282) Gotham (3,216) Arrow (3,185) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,100) The 100 (3,066) 13 Reasons Why (2,922) The Flash (2,380) Lucifer (1,934)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018