Giriş Kayıt
Yasar Alptekin

Yasar Alptekin


Oyuncu

Yasar Alptekin, oyuncu.

3.5 (2 Oy)
  • Currently 70/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Oyuncu 4.3 96
2003 Komedi Oyuncu 5.9 173
2002 Oyuncu    
1997 Dram Oyuncu 3.2 145
1988 Dram Oyuncu    
1987 Dram Oyuncu 7.7 849
1986 Oyuncu 7.0 35
1986 Tarihi Oyuncu 7.7 183
1984 Dram Oyuncu 6.0 50
Film Altyazıları
Gold (4,293) Get Out (2,544) Logan (2,091) Personal Shopper (1,394) La La Land (1,359) The Age of Shadows (1,354) Split (1,332) Rings (1,254) Zashchitniki (1,165) The Great Wall (1,057)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,446) The Blacklist (3,488) Into the Badlands (3,082) Fargo (2,748) The Last Kingdom (2,592) The Flash (2,570) Doctor Who (2,193) Game of Thrones (1,770) The Expanse (1,749) Vikings (1,728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017