Giriş Kayıt
Yasar Alptekin

Yasar Alptekin


Oyuncu

Yasar Alptekin, oyuncu.

3.5 (2 Oy)
  • Currently 70/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 3.2 13
2011 Aksiyon Oyuncu 4.3 99
2003 Komedi Oyuncu 5.8 181
2002 Oyuncu    
1997 Dram Oyuncu 3.2 147
1989 Müzik Oyuncu 3.6 18
1988 Dram Oyuncu    
1987 Dram Oyuncu 7.7 953
1986 Oyuncu 7.0 35
1986 Tarihi Oyuncu 7.4 203
1984 Dram Oyuncu 6.2 63
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017