Giriş Kayıt
Yasar Alptekin

Yasar Alptekin


Oyuncu

Yasar Alptekin, oyuncu.

1.3 (4 Oy)
  • Currently 25/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 3.0 28
2011 Aksiyon Oyuncu 3.3 100
2003 Komedi Oyuncu 5.9 183
2002 Oyuncu    
1997 Dram Oyuncu 3.1 157
1989 Müzik Oyuncu 3.6 18
1988 Dram Oyuncu    
1987 Romantik Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 7.7 988
1986 Oyuncu 7.0 35
1986 Tarihi Oyuncu 7.4 208
1984 Dram Oyuncu 6.4 70
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018