Giriş Kayıt
Yasar Alptekin

Yasar Alptekin


Oyuncu

Yasar Alptekin, oyuncu.

1.3 (4 Oy)
  • Currently 25/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 2.9 33
2011 Aksiyon Oyuncu 3.3 101
2003 Komedi Oyuncu 5.9 185
2002 Oyuncu    
1997 Dram Oyuncu 3.2 158
1989 Müzik Oyuncu 3.6 18
1988 Dram Oyuncu    
1987 Romantik Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 7.7 994
1986 Oyuncu 7.1 37
1986 Tarihi Oyuncu 7.5 211
1984 Dram Oyuncu 6.3 71
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,907) Den of Thieves (2,664) Maze Runner: The Death Cure (2,367) Hostiles (2,254) Winchester (2,219) 12 Strong (2,029) Submergence (1,698) Peter Rabbit (1,238) The Commuter (1,133) A martfüi rém (805)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,957) Supernatural (3,937) The Flash (3,365) The Terror (2,754) Legion (2,484) The Big Bang Theory (2,424) Gotham (2,109) The Expanse (2,024) The Crossing (1,898) Arrow (1,828)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018