Giriş Kayıt
Emma Williams

Emma Williams (34)


Oyuncu

Emma Williams, 20 Mayıs 1983 Halifax, West Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Usta Suçlular (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mayıs 1983
Doğum Yeri: Halifax, West Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 27 Komedi Oyuncu 5.3 308
2005 Dram Oyuncu 8.6 5,796
2004 21 Suç Oyuncu 7.0 1,368

Usta Suçlular
2001 18 Komedi Oyuncu 6.4 5,691
2000 Dram Oyuncu 5.2 782
Film Altyazıları
Baywatch (15,716) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,299) Dangal (2,541) 6 Days (2,514) Dunkirk (2,347) Lady Macbeth (2,342) Security (1,917) King Arthur: Legend of the Sword (1,418) Wakefield (1,362) Alien: Covenant (1,093)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (129,155) The Defenders (5,699) Rick and Morty (4,245) The Strain (2,920) Suits (2,100) The Sinner (1,651) Mr. Mercedes (1,477) Fargo (1,271) Breaking Bad (1,107) Preacher (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017