Giriş Kayıt
Vincent J. Ybiernas

Vincent J. Ybiernas


Oyuncu

Vincent J. Ybiernas, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Vincent Ybiernas | Vince Ybiernas | Vince Yybierna
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Taşıma Bölümü 7.9 211,454

3:10 Treni
2007 Macera Taşıma Bölümü 7.7 254,089

Büyük Balık
2003 Macera Oyuncu 8.0 371,519

Çatlak Yönetmen
1999 Komedi Taşıma Bölümü 6.4 59,833

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 205,960

Temel İçgüdü
1992 Dram Taşıma Bölümü 6.9 145,051

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.2 125,034
1987 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 7,279
Film Altyazıları
The Foreigner (8,910) The Mountain Between Us (5,534) Flatliners (5,434) Beyond Skyline (3,698) Stronger (3,646) Dunkirk (3,520) It (2,944) American Made (2,385) Kingsman: The Golden Circle (2,152) Victoria & Abdul (1,835)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017