Giriş Kayıt
Vincent J. Ybiernas

Vincent J. Ybiernas


Oyuncu

Vincent J. Ybiernas, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Vincent Ybiernas | Vince Ybiernas | Vince Yybierna
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Taşıma Bölümü 7.9 213,776

3:10 Treni
2007 Macera Taşıma Bölümü 7.7 259,112

Büyük Balık
2003 Macera Oyuncu 8.0 377,589

Çatlak Yönetmen
1999 Komedi Taşıma Bölümü 6.4 60,724

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 210,712

Temel İçgüdü
1992 Dram Taşıma Bölümü 6.9 148,679

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.2 129,235
1987 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 7,488
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018