Giriş Kayıt
Vincent J. Ybiernas

Vincent J. Ybiernas


Oyuncu

Vincent J. Ybiernas, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Vincent Ybiernas | Vince Ybiernas | Vince Yybierna
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Taşıma Bölümü 7.9 207,613

3:10 Treni
2007 Macera Taşıma Bölümü 7.7 246,646

Büyük Balık
2003 Macera Oyuncu 8.0 361,991

Çatlak Yönetmen
1999 Komedi Taşıma Bölümü 6.4 58,372

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 197,861

Temel İçgüdü
1992 Dram Taşıma Bölümü 6.9 139,781

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.2 119,262
1987 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 7,025
Film Altyazıları
Live by Night (10,230) Resident Evil: The Final Chapter (8,870) Hidden Figures (4,712) Rogue One (4,392) Patriots Day (4,292) Assassin's Creed (3,799) Split (3,513) Allied (3,469) Paterson (3,317) Why Him? (2,337)
Dizi Altyazıları
Legion (4,478) The 100 (4,035) Black Sails (3,344) Arrow (3,278) The Expanse (3,054) The Originals (2,763) Colony (2,589) The Flash (2,285) The Last Kingdom (2,198) Vikings (2,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017