Giriş Kayıt
Vincent J. Ybiernas

Vincent J. Ybiernas


Oyuncu

Vincent J. Ybiernas, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Vincent Ybiernas | Vince Ybiernas | Vince Yybierna
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Taşıma Bölümü 7.9 208,110

3:10 Treni
2007 Macera Taşıma Bölümü 7.7 247,807

Büyük Balık
2003 Macera Oyuncu 8.0 363,319

Çatlak Yönetmen
1999 Komedi Taşıma Bölümü 6.4 58,572

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 198,797

Temel İçgüdü
1992 Dram Taşıma Bölümü 6.9 140,482

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.2 119,954
1987 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 7,025
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017