Giriş Kayıt
Amir Valinia

Amir Valinia


Yönetmen, Oyuncu, Görüntü Yönetmeni, Yapımcı

Amir Valinia, yönetmen, oyuncu, görüntü yönetmeni, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yönetmen
Yapımcı
Editör
5.8 95
2010 Korku Yönetmen 2.6 543
2008 Aksiyon Yönetmen 2.6 517
2008 Korku Yönetmen    
2005 Aksiyon Oyuncu
Görüntü Yönetmeni
   
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,291) Allied (12,596) Moana (8,054) Lion (6,012) Arrival (4,217) Assassin's Creed (3,952) Hacksaw Ridge (3,539) Nocturnal Animals (3,261) Shut In (2,427) Underworld: Blood Wars (2,368)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,108) Taboo (9,610) The Expanse (7,860) Legion (6,309) Arrow (6,077) The Big Bang Theory (5,990) Vikings (4,966) The Blacklist (3,506) Suits (3,339) Sherlock (3,215)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017