Giriş Kayıt
Amir Valinia

Amir Valinia


Yönetmen, Oyuncu, Görüntü Yönetmeni, Yapımcı

Amir Valinia, yönetmen, oyuncu, görüntü yönetmeni, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 7.1 24
2015 Dram Yönetmen
Yapımcı
Editör
5.8 95
2010 Korku Yönetmen 2.6 543
2008 Aksiyon Yönetmen 2.6 517
2008 Korku Yönetmen    
2005 Aksiyon Oyuncu
Görüntü Yönetmeni
   
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,135) Blade Runner 2049 (3,403) Jigsaw (2,581) Last Flag Flying (2,407) The Man from Earth: Holocene (2,373) Geostorm (2,322) The Open House (1,340) Dunkirk (1,141) The Foreigner (1,016) It (986)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,801) Black Mirror (5,417) Supernatural (4,655) The Big Bang Theory (3,954) Shameless (2,537) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,534) The Blacklist (2,176) The Flash (1,892) The X Files (1,848) Knightfall (1,455)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018