Giriş Kayıt
Amir Valinia

Amir Valinia


Yönetmen, Görüntü Yönetmeni, Yapımcı, Editör

Amir Valinia, yönetmen, görüntü yönetmeni, yapımcı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 7.1 24
2015 Dram Yönetmen
Yapımcı
Editör
5.8 95
2010 Korku Yönetmen 2.6 543
2008 Aksiyon Yönetmen 2.6 517
2008 Korku Yönetmen    
2005 Aksiyon Oyuncu
Görüntü Yönetmeni
   
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,796) Hostiles (2,898) Den of Thieves (2,865) Maze Runner: The Death Cure (2,341) 12 Strong (2,216) Wildling (1,803) Peter Rabbit (1,132) The Commuter (1,107) Submergence (1,050) Winchester (987)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,032) The Terror (3,604) The Flash (2,959) Legion (2,893) The Crossing (2,334) Supernatural (1,986) Vikings (1,465) The Expanse (1,463) The Big Bang Theory (1,267) Fear the Walking Dead (1,065)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018