Giriş Kayıt
Jason Topolski

Jason Topolski (41)


Görsel Efekt, Oyuncu

Jason Peter Topolski, 29 Nisan 1975 Tacoma, Washington, ABD doğumlu görsel efekt, oyuncu. Oyuncak Hikayesi 3 (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Peter Topolski
Doğum Tarihi: 29 Nisan 1975
Doğum Yeri: Tacoma, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Jason "JTOP" Topolski | Jason 'JTOP' Topolski | Ja
Takma İsmi: JTOP
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zamanın Unuttuğu Oyuncak Hikayesi
2014 39 Animasyon Görsel Efekt
Oyuncu
7.3 3,175
2013 38 Animasyon Görsel Efekt
Oyuncu
7.6 7,398
2013 38 Animasyon Görsel Efekt 7.7 5,577

Cesur
2012 37 Animasyon Görsel Efekt 7.2 289,978
2011 36 Animasyon Oyuncu 7.2 3,124

Oyuncak Hikayesi 3
2010 35 Animasyon Görsel Efekt 8.3 578,770
2009 34 Animasyon Oyuncu 6.4 764
2007 32 Animasyon 7.2 3,459

Ratatuy
2007 32 Animasyon Görsel Efekt 8.0 498,441

Arabalar
2006 31 Animasyon Çeşitli 7.1 279,760

İnanılmaz Aile
2004 29 Animasyon Çeşitli 8.0 503,238

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 28 Animasyon Çeşitli 8.1 740,320

Sevimli Canavarlar
2001 26 Animasyon Çeşitli 8.1 625,075
2000 25 Belgesel Çeşitli 7.9 1,589
Dizi Altyazıları
The Flash (6,451) Black Sails (4,710) Into the Badlands (4,135) Iron Fist (2,919) Vikings (2,112) Legion (2,047) Billions (1,834) Game of Thrones (1,685) Arrow (1,640) The 100 (1,542)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017