Giriş Kayıt
Jason Topolski

Jason Topolski (43)


Görsel Efekt, Oyuncu

Jason Peter Topolski, 29 Nisan 1975 Tacoma, Washington, ABD doğumlu görsel efekt, oyuncu. Oyuncak Hikayesi 3 (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Peter Topolski
Doğum Tarihi: 29 Nisan 1975
Doğum Yeri: Tacoma, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Jason "JTOP" Topolski | Jason 'JTOP' Topolski | Ja
Takma İsmi: JTOP
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zamanın Unuttuğu Oyuncak Hikayesi
2014 39 Animasyon Görsel Efekt
Oyuncu
7.3 3,175
2013 38 Animasyon Görsel Efekt
Oyuncu
7.6 7,398
2013 38 Animasyon Görsel Efekt 7.7 6,394

Cesur
2012 37 Animasyon Görsel Efekt 7.1 314,959
2011 36 Animasyon Oyuncu 7.2 3,124

Oyuncak Hikayesi 3
2010 35 Animasyon Görsel Efekt 8.3 636,596
2009 34 Animasyon Oyuncu 6.4 764
2007 32 Animasyon 7.2 3,459

Ratatuy
2007 32 Animasyon Görsel Efekt 8.0 537,409

Arabalar
2006 31 Animasyon Çeşitli 7.1 303,097

İnanılmaz Aile
2004 29 Animasyon Çeşitli 8.0 543,827

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 28 Animasyon Çeşitli 8.1 812,011

Sevimli Canavarlar
2001 26 Animasyon Çeşitli 8.1 688,371
2000 25 Belgesel Çeşitli 7.9 1,589
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018