Giriş Kayıt
Genessa Davis

Genessa Davis


Yapım Yöneticisi

Genessa Davis, yapım yöneticisi. Kurt Böceğinin Sonu (2006), Ölüm Hakkı (2007), Sarı Saçlı Çocuk (2006), (2010) Ramona and Beezus (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
8.4 17,972
2012 Dram Çeşitli    
2011 Dram Çeşitli 7.0 6,483
2010 Macera Çeşitli 6.7 14,273
2008 Aksiyon Çeşitli    

Kara Kedi
2007 Korku Çeşitli    

Dondurma
2007 Korku Çeşitli    

Washington'cılar
2007 Korku Çeşitli    

Ölüm Hakkı
2007 Korku Çeşitli 6.3 1,293

Kurt Böceğinin Sonu
2006 Korku Çeşitli 6.4 1,567

Kürkler
2006 Korku Çeşitli    
2006 Macera Çeşitli    

Sarı Saçlı Çocuk
2006 Korku Çeşitli 6.5 2,136

Haeckel'in Hikayesi
2006 Korku Çeşitli    

Beni de Al
2006 Korku Çeşitli    

Hasta Kız
2006 Korku Çeşitli    

Aile
2006 Korku Çeşitli    

Yaşam Hakkı
2006 Korku Çeşitli    

Lanetli Şey
2006 Korku Çeşitli    

Merdivenlerdeki Valeire
2006 Korku Çeşitli    

Sesler
2006 Korku Çeşitli    

V Kelimesi
2006 Korku Çeşitli    

Korkunun Ustaları
2005 Korku Çeşitli 7.6 9,605

Ölünün Dansı
2005 Korku Çeşitli    

Eve Dönüş
2005 Korku Çeşitli    

Will & Grace 1
1998 Komedi Çeşitli 7.2 38,456
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017