Giriş Kayıt
Alexandra Cunningham

Alexandra Cunningham


Yapımcı, Senarist

Alexandra Cunningham, yapımcı, senarist. Prime Suspect (2011), (2015) Aquarius (2015), (2016) Chance (2016), (2016) The Family (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Senarist
Yapımcı
7.7 7,292
2016 Dram Yapımcı 7.5 4,241
2015 Suç Yapımcı
Senarist
7.1 9,146
2013 Dram Yapımcı
Senarist
8.2 79,176
2013 Suç Yapımcı 6.6 3,580
2011 Suç Yapımcı
Senarist
7.3 3,226

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 102,818
2003 Aksiyon Yapımcı
Senarist
   
1993 Suç Senarist 7.5 9,972
Dizi Altyazıları
Westworld (6,465) The Expanse (2,270) La casa de papel (2,172) Colony (1,903) The 100 (1,894) Luke Cage (1,845) Genius (1,381) The Crossing (1,122) 12 Monkeys (1,080) Vikings (997)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018