Giriş Kayıt
Alexandra Cunningham

Alexandra Cunningham


Yapımcı, Senarist

Alexandra Cunningham, yapımcı, senarist. Prime Suspect (2011), (2015) Aquarius (2015), (2016) Chance (2016), (2016) The Family (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Senarist
Yapımcı
7.7 5,938
2016 Dram Yapımcı 7.5 4,137
2015 Suç Yapımcı
Senarist
7.1 8,623
2013 Dram Yapımcı
Senarist
8.2 73,862
2013 Suç Yapımcı 6.6 3,453
2011 Suç Yapımcı
Senarist
7.3 3,226

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 100,128
2003 Aksiyon Yapımcı
Senarist
   
1993 Suç Senarist 7.5 9,663
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017