Giriş Kayıt
Jianbin Chen

Jianbin Chen (46)


Oyuncu, Yönetmen

Jianbin Chen, 27 Haziran 1970 doğumlu oyuncu, yönetmen. A Fool (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Haziran 1970
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.78 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 44 Komedi Oyuncu
Yönetmen
   
2014 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 32
2014 44 Dram Oyuncu 6.5 378
2011 Dram Oyuncu 8.5 652
2011 41 Suç Oyuncu 6.2 162
2010 40 Biyografi Oyuncu 6.2 3,036
2009 39 Dram Oyuncu 7.2 119

Bir Cumhuriyetin Kuruluşu
2009 39 Dram Oyuncu 5.0 2,422
2008 38 Dram Oyuncu 7.2 1,177
2004 34 Dram Oyuncu 5.5 185
2003 33 Aksiyon Oyuncu 6.6 400
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017