Giriş Kayıt
Helen Poon

Helen Poon


Oyuncu

Helen Poon, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Pan Ping Chang | Helen Pan | Ping Chang Pan | Ping
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Aksiyon Oyuncu    

Love Me, Love My Money
2001 Komedi Oyuncu 5.8 241

My Schoolmate the Barbarian
2001 Komedi Oyuncu 6.1 224
1998 Komedi Oyuncu    
1993 Oyuncu 5.5 11
1982 Aksiyon Oyuncu 7.0 41
1981 Oyuncu 6.3 64

Duygusal Silahşörün Dönüşü
1981 Aksiyon Oyuncu 7.0 96
1981 Oyuncu 6.8 33
1980 Oyuncu 6.8 80
1979 Aksiyon Oyuncu 6.1 14

Altın Kollu Çocuk
1979 Aksiyon Oyuncu 7.3 825
1979 Aksiyon Oyuncu 6.3 67

Sakat İntikamcılar
1978 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,558

Heaven Sword
1978 Aksiyon Oyuncu 6.0 47
1978 Oyuncu 6.2 55

Saolin Ninja'ya Karşı
1978 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,471
1976 Aksiyon Oyuncu 7.2 662
1974 Aksiyon Oyuncu 4.0 110
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017