Giriş Kayıt
Damon Bingham

Damon Bingham


Görsel Efekt, Yapımcı

Damon Bingham, görsel efekt, yapımcı. Çılgın Kuzenler (2005), Hayale Yolculuk (2006), Göl Evi (2006), Tombul Albert (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Damon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel Yapımcı 7.6 10,769

Hayale Yolculuk
2006 Macera Görsel Efekt 6.3 20,473

Göl Evi
2006 Dram Görsel Efekt 6.8 120,316

Çılgın Kuzenler
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 68,602

Tombul Albert
2004 Komedi Görsel Efekt 4.3 9,744

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 419,697
2001 Biyografi Çeşitli 6.8 82,802
2001 Suç Çeşitli 6.0 5,633

Tatlı Bela
2000 Biyografi Çeşitli 7.3 144,445
2000 Suç Çeşitli 5.6 12,062
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017