Giriş Kayıt
Damon Bingham

Damon Bingham


Görsel Efekt, Yapımcı

Damon Bingham, görsel efekt, yapımcı. Çılgın Kuzenler (2005), Hayale Yolculuk (2006), Göl Evi (2006), Tombul Albert (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Damon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel Yapımcı 7.6 10,769

Hayale Yolculuk
2006 Macera Görsel Efekt 6.3 20,473

Göl Evi
2006 Dram Görsel Efekt 6.8 121,973

Çılgın Kuzenler
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 69,311

Tombul Albert
2004 Komedi Görsel Efekt 4.3 9,744

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 427,401
2001 Biyografi Çeşitli 6.8 83,765
2001 Suç Çeşitli 6.0 5,810

Tatlı Bela
2000 Biyografi Çeşitli 7.3 146,666
2000 Suç Çeşitli 5.6 12,160
Dizi Altyazıları
Vikings (9,411) Supernatural (4,045) Mr. Robot (3,970) Game of Thrones (3,413) The Big Bang Theory (3,309) Gotham (3,076) Shameless (3,053) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,934) Arrow (2,894) The Flash (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017