Giriş Kayıt
Damon Bingham

Damon Bingham


Görsel Efekt, Yapımcı

Damon Bingham, görsel efekt, yapımcı. Çılgın Kuzenler (2005), Hayale Yolculuk (2006), Göl Evi (2006), Tombul Albert (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Damon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel Yapımcı 7.6 10,769

Hayale Yolculuk
2006 Macera Görsel Efekt 6.3 19,823

Göl Evi
2006 Dram Görsel Efekt 6.8 118,048

Çılgın Kuzenler
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 67,804

Tombul Albert
2004 Komedi Görsel Efekt 4.3 9,632

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 407,984
2001 Biyografi Çeşitli 6.8 81,529
2001 Suç Çeşitli 6.0 5,633

Tatlı Bela
2000 Biyografi Çeşitli 7.3 141,116
2000 Suç Çeşitli 5.6 12,003
Dizi Altyazıları
The Flash (5,584) Black Sails (4,544) Into the Badlands (4,023) Iron Fist (2,801) Vikings (1,939) Legion (1,719) Game of Thrones (1,476) Arrow (1,426) Billions (1,379) The 100 (1,364)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017