Giriş Kayıt
Nancy Jane King

Nancy Jane King


Yapım Yöneticisi, Casting, Yapımcı

Nancy Jane King, yapım yöneticisi, casting, yapımcı. The Mighty Ducks (1992), (1991) Kızarmış Yeşil Domatesler (1991), (1993) Rudy (1993), (1992) Oyuncaklar (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nancy J. King | Nancy King
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Yapımcı 7.5 57

Son Perde
2004 Komedi Çeşitli 5.7 3,800

Dikey Limit
2000 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 51,293

Şahane Bekar
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 5.0 14,963

Blair Cadısı
1999 Korku 6.4 198,766

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Yapım Yöneticisi 4.6 57,636

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 141,634
1998 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 336,569

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Çeşitli 6.1 11,479

Kaya
1996 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.4 269,100

Erkek Severse
1994 Dram Çeşitli 6.5 17,334
1993 Biyografi Çeşitli 7.5 44,603

Oyuncaklar
1992 Komedi Çeşitli 5.0 27,221
1992 Aksiyon Çeşitli 6.4 46,784

Kızarmış Yeşil Domatesler
1991 Dram Çeşitli 7.7 54,283
1990 Dram Çeşitli 7.3 4,812

Şok
1989 Komedi Çeşitli 5.4 11,560

Çılgın Beyzbolcular
1989 Komedi Casting 7.2 51,068
1983 Biyografi Çeşitli 4.8 69
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017