Giriş Kayıt
Nancy Jane King

Nancy Jane King


Yapım Yöneticisi, Casting, Yapımcı

Nancy Jane King, yapım yöneticisi, casting, yapımcı. The Mighty Ducks (1992), (1991) Kızarmış Yeşil Domatesler (1991), (1993) Rudy (1993), (1992) Oyuncaklar (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nancy J. King | Nancy King
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Yapımcı 7.5 57

Son Perde
2004 Komedi Çeşitli 5.7 3,800

Dikey Limit
2000 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 50,917

Şahane Bekar
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 5.0 14,963

Blair Cadısı
1999 Korku 6.4 197,086

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Yapım Yöneticisi 4.6 57,065

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 140,295
1998 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 333,528

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Çeşitli 6.1 11,479

Kaya
1996 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.4 267,002

Erkek Severse
1994 Dram Çeşitli 6.5 17,206
1993 Biyografi Çeşitli 7.5 44,134

Oyuncaklar
1992 Komedi Çeşitli 5.0 27,139
1992 Aksiyon Çeşitli 6.4 46,323

Kızarmış Yeşil Domatesler
1991 Dram Çeşitli 7.7 53,681
1990 Dram Çeşitli 7.3 4,812

Şok
1989 Komedi Çeşitli 5.4 11,560

Çılgın Beyzbolcular
1989 Komedi Casting 7.2 50,678
1983 Biyografi Çeşitli 4.8 69
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017