Giriş Kayıt
Cici Lau

Cici Lau


Oyuncu

Cici Lau, oyuncu. Brooklyn Nine-Nine (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 4.7 624
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 24,972

Yanan Palmiyeler
2010 Komedi Oyuncu 5.4 2,279

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Çeşitli 5.2 123,006
2007 Komedi Oyuncu 6.0 2,696
2007 Aksiyon Oyuncu 4.5 420
2005 Komedi Oyuncu 5.9 147
2004 Korku Oyuncu 5.7 1,421

Bu Nasıl Sarışın
2001 Komedi Oyuncu 6.2 139,281
1991 Komedi Oyuncu 5.2 404
Dizi Altyazıları
The Flash (6,451) Black Sails (4,710) Into the Badlands (4,135) Iron Fist (2,919) Vikings (2,112) Legion (2,047) Billions (1,834) Game of Thrones (1,685) Arrow (1,640) The 100 (1,542)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017