Giriş Kayıt
Cici Lau

Cici Lau


Oyuncu

Cici Lau, oyuncu. Brooklyn Nine-Nine (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 7.0 22
2014 Komedi Oyuncu 4.7 624
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 26,239

Yanan Palmiyeler
2010 Komedi Oyuncu 5.4 2,279

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Çeşitli 5.2 129,590
2007 Komedi Oyuncu 6.0 2,696
2007 Aksiyon Oyuncu 4.5 420
2005 Komedi Oyuncu 5.9 147
2004 Korku Oyuncu 5.7 1,421

Bu Nasıl Sarışın
2001 Komedi Oyuncu 6.2 146,725
1991 Komedi Oyuncu 5.2 404
Film Altyazıları
Dunkirk (5,494) It (3,627) The Mountain Between Us (2,585) Mother! (1,709) American Made (1,527) Kingsman: The Golden Circle (1,484) Stronger (914) The Foreigner (766) Loving Vincent (719) Detroit (704)
Dizi Altyazıları
Shameless (5,937) Vikings (4,495) Game of Thrones (3,236) Mr. Robot (2,459) Supernatural (1,897) Lucifer (1,579) Outlander (1,480) The Big Bang Theory (1,438) Manhunt: Unabomber (1,403) Arrow (1,356)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017