Giriş Kayıt
Stephen M. Davis

Stephen M. Davis


Müzisyen, Sesler

Stephen M. Davis, müzisyen, sesler. Örümcek-Adam: Eve Dönüş (2017), Veronica Mars 3 (2004), Aile Bağları (2005), Kayıp Ada (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stephen Davis | Steven Davis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Müzik 8.4 196,543

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Müzik 7.5 340,817

Henry'nin Kitabı
2017 Suç Müzik 6.5 15,235

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Müzik 7.8 433,636

Doktor Strange
2016 Aksiyon Müzik 7.5 433,890

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Müzik 7.1 196,715

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Müzik 8.0 349,371
2015 Animasyon Müzik 7.6 2,971

Ters Yüz
2015 Animasyon Müzik 8.2 489,136

Zamanın Unuttuğu Oyuncak Hikayesi
2014 Animasyon Müzik 7.3 3,175
2013 Macera Sesler 7.1 10,533
2013 Dram Sesler 7.1 11,578

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Müzik 6.6 231,298

Şansa Bak
2011 Komedi Müzik 7.7 293,188
2011 Animasyon Müzik 7.4 745

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Sesler 7.8 192,739

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Sesler 8.4 146,990

Arabalar 2
2011 Animasyon Müzik 6.2 126,103
2011 Macera Müzik 5.8 37,087
2011 Animasyon Müzik 8.0 8,888
2010 Animasyon Müzik 7.2 228
2010 Animasyon Müzik 8.1 11,567
2009 Animasyon Müzik    

Yukarı Bak
2009 Animasyon Müzik 8.3 793,082

Kayıp Ada
2009 Macera Müzik 5.4 57,886
2009 Animasyon Müzik 8.2 14,313

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Müzik 8.0 544,871
2008 Dram Müzik 8.4 199,242

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Müzik 6.0 63,237
2007 Animasyon Müzik 7.3 1,202

Ratatuy
2007 Animasyon Müzik 8.0 542,363
2007 Komedi Müzik    
2007 Komedi Müzik 7.7 1,166
2007 Müzik    

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Müzik 6.9 285,970
2005 Aksiyon Müzik    

Aile Bağları
2005 Komedi Müzik 6.3 54,141
2005 Komedi Müzik 5.4 2,913

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Müzik 6.2 69,164
2005 Macera Müzik 5.3 2,357
2005 Dram Sesler 7.6 194,784

Kötü Kızlar
2005 Komedi Müzik 3.4 1,529

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Müzik 8.0 557,478
2004 Macera Müzik 8.4 434,265

Veronica Mars 3
2004 Dram Müzik 8.4 59,072
2003 Komedi Müzik    
2002 Dram Müzik 6.1 1,623
2001 Aksiyon Müzik 7.6 40,662
2000 Dram Müzik 7.8 114
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018