Giriş Kayıt
Bernd Lange

Bernd Lange (44)


Senarist

Bernd Lange, 01 Ocak 1974 Herrenberg, Almanya doğumlu senarist. Vahşi (2016), 24 Hafta (2016), Wir sind jung. Wir sind stark. (2014), (2011) Biz Değilsek, Kim? (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1974
Doğum Yeri: Herrenberg, Almanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 42 Belgesel Çeşitli    

Vahşi
2016 42 Dram Çeşitli 6.7 863

24 Hafta
2016 42 Dram Çeşitli 7.4 610
2015 41 Dram Çeşitli 6.6 107
2014 40 Dram Çeşitli 7.3 966
2013 39 Dram Senarist 6.6 135

Haftasonu
2012 38 Dram Çeşitli 5.8 203

Ev Tatili
2012 38 Dram Senarist 6.6 708
2012 38 Dram Çeşitli 6.6 121

Biz Değilsek, Kim?
2011 37 Biyografi Çeşitli 6.4 947
2011 37 Dram Çeşitli 7.3 186
2010 36 Dram Çeşitli 6.3 302
2009 35 Dram Senarist 6.9 1,111

Palermo'da Yüzleşme
2008 34 Dram Senarist 6.2 2,252

And Along Come Tourists
2007 33 Dram Senarist 6.9 948
2006 32 Dram Senarist 7.0 4,884

Olay Yeri
1970 Suç Senarist 7.2 1,850
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (6,112) Blade Runner 2049 (4,041) Last Flag Flying (3,795) Jigsaw (3,697) The Man from Earth: Holocene (3,630) Geostorm (3,465) Dunkirk (1,343) The Open House (1,285) The Foreigner (1,088) It (1,072)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,691) Black Mirror (6,371) Supernatural (4,420) The Big Bang Theory (3,978) Shameless (3,596) The Flash (3,531) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,478) The Blacklist (2,249) Knightfall (1,925) The X Files (1,868)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018