Giriş Kayıt
Steven Foster

Steven Foster


Sesler, Senarist, Yönetmen

Steven Foster, sesler, senarist, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Steve Foster
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Sesler 6.6 6,290

Kelimelerin Bahçesi
2013 Animasyon Sesler 7.6 12,494
2012 Animasyon Sesler 8.4 972
2011 Animasyon Sesler 7.6 356
2011 Animasyon Sesler
Senarist
7.6 287

Kayıp Seslerin Peşinde
2011 Animasyon Sesler 7.3 7,657
2011 Animasyon Sesler 6.8 44
2010 Animasyon Sesler    
2010 Animasyon Çeşitli 5.3 134
2010 Animasyon Sesler 8.0 5,585
2010 Animasyon Çeşitli    
2009 Animasyon Sesler 7.0 106
2009 Animasyon Sesler 7.0 335
2008 Animasyon Sesler 6.9 98
2008 Animasyon Sesler
Senarist
   
2007 Animasyon Sesler    
2007 Animasyon Sesler 7.0 68

Saniyede Beş Santimetre
2007 Animasyon Sesler
Senarist
7.8 31,062

The Place Promised in Our Early Days
2004 Animasyon Senarist 7.3 8,553
2004 Aksiyon    
2004 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.0 15,867
2003 Animasyon Yapımcı
Senarist
7.2 313

Voices Of A Distant Star
2003 Animasyon Sesler
Çeşitli
7.5 5,921
1998 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
   
1995 Macera Çeşitli 6.9 3,996
1995 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Sesler
7.7 1,512
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,566) Arrow (5,106) The Flash (4,936) The Expanse (2,750) Legends of Tomorrow (2,548) The 100 (2,350) The Blacklist (2,063) Colony (1,952) Vikings (1,846) Designated Survivor (1,769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017