Giriş Kayıt
James Wallace

James Wallace (56)


Oyuncu

James Wallace, 08 Şubat 1961 Twentynine Palms, California, ABD doğumlu oyuncu. 007 James Bond: Başka Bir Gün Öl (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Şubat 1961
Doğum Yeri: Twentynine Palms, California, ABD
Diğer Bir İsmi: James Sinclair Wallace
Takma İsmi: Jim
Burcu: Kova
Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Florence
2016 55 Biyografi Oyuncu 6.9 29,690

Fırtınalı Hayatlar
2016 55 Biyografi Oyuncu 6.5 9,776
2014 53 Dram Oyuncu 5.1 2,025
2005 44 Komedi Oyuncu 6.1 780

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 41 Aksiyon Oyuncu 6.1 175,250
Film Altyazıları
Live by Night (14,754) Resident Evil: The Final Chapter (6,586) Why Him? (6,566) Rogue One (4,886) Patriots Day (3,739) Hidden Figures (3,705) Assassin's Creed (3,468) Paterson (2,444) Split (2,436) Allied (2,314)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,525) Black Sails (4,683) The 100 (4,019) Legion (3,824) Into the Badlands (3,269) The Originals (2,696) The Last Kingdom (2,392) Vikings (2,377) Arrow (2,313) Designated Survivor (1,975)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017