Giriş Kayıt
James Wallace

James Wallace (57)


Oyuncu

James Wallace, 08 Şubat 1961 Twentynine Palms, California, ABD doğumlu oyuncu. 007 James Bond: Başka Bir Gün Öl (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Şubat 1961
Doğum Yeri: Twentynine Palms, California, ABD
Diğer Bir İsmi: James Sinclair Wallace
Takma İsmi: Jim
Burcu: Kova
Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Florence
2016 55 Biyografi Oyuncu 6.9 39,825

Fırtınalı Hayatlar
2016 55 Biyografi Oyuncu 6.5 13,721
2014 53 Dram Oyuncu 5.1 2,025
2005 44 Komedi Oyuncu 6.1 780

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 41 Aksiyon Oyuncu 6.1 183,488
Dizi Altyazıları
Westworld (19,326) La casa de papel (7,653) The Flash (3,694) Legion (3,111) The Terror (2,587) Fear the Walking Dead (2,316) The Big Bang Theory (2,060) Into the Badlands (2,012) The 100 (1,710) Lucifer (1,675)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018