Giriş Kayıt
Neel Rønholt

Neel Rønholt (32)


Oyuncu

Neel Rønholt, 17 Eylül 1984 Copenhagen, Danimarka doğumlu oyuncu. Oda 205 (2007), (2006) Düğünden Sonra (2006), (2010) Sandheden om mænd (2010), (2006) Hoyrat Bölge (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Eylül 1984
Doğum Yeri: Copenhagen, Danimarka
Burcu: Başak
Boyu: 1.67 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 7.0 745
2012 Suç Oyuncu 7.3 1,589
2012 28 Komedi Oyuncu 5.9 923
2010 26 Komedi Oyuncu 6.7 1,051
2010 Dram Oyuncu 8.5 12,727
2008 24 Dram Oyuncu 5.7 239
2008 24 Macera Oyuncu    

Oda 205
2007 23 Korku Oyuncu 4.5 1,205

Cinayet
2007 Suç Oyuncu 8.4 19,256
2006 22 Macera Oyuncu 4.2 114
2006 22 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 25

Hoyrat Bölge
2006 22 Dram Oyuncu 6.4 1,087

Düğünden Sonra
2006 22 Dram Oyuncu 7.8 26,628
2004 20 Macera Oyuncu 4.5 315

Belalı Ev
2001 17 Aile Oyuncu 5.3 421
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017