Giriş Kayıt
Tom Lembcke

Tom Lembcke


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Tom Lembcke, kameraman, görüntü yönetmeni. Mojave (2015), Notorious (2016), Otoban (2001), (2002) Kural Ötesi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas Lembcke
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 6.7 3,202
2015 Gerilim Kameraman 5.2 2,468
2014 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
   
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.7 60

Koleksiyoncu 2
2012 Korku Kameraman 6.1 37,540

Operasyon: Argo
2012 Dram Kameraman 7.7 476,569
2012 Dram Kameraman 7.8 55,133

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Kameraman 7.1 115,889

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Kameraman 6.9 98,106
2010 Dram Kameraman 6.4 64,060
2010 Aksiyon Kameraman 6.9 15,024
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    

Devlet Oyunları
2009 Suç Kameraman 7.1 116,702

Kaptan Ebu Rayid
2007 Dram Kameraman    

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Kameraman 6.5 366,792

Sakın Kapımı Çalma
2005 Dram Kameraman 6.7 6,527

Gümüş Şehir
2004 Komedi Kameraman 6.1 3,491

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Kameraman 6.1 127,622
2004 Aksiyon Kameraman 6.0 205,081
2004 Dram Kameraman 6.9 807

Gezginler ve Büyücüler
2003 Dram Kameraman 7.5 1,760

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Kameraman 6.4 317,053

Çapkın
2003 Komedi Kameraman 4.8 386

Kural Ötesi
2002 Komedi Kameraman 6.7 45,275

Telefon Kulübesi
2002 Gerilim Kameraman 7.1 216,369

Halka
2002 Korku Kameraman 7.1 264,993

Otoban
2001 Aksiyon Kameraman 4.3 2,584
Film Altyazıları
Live by Night (9,734) Resident Evil: The Final Chapter (8,751) Hidden Figures (4,636) Rogue One (4,209) Patriots Day (4,198) Assassin's Creed (3,713) Split (3,467) Allied (3,446) Paterson (3,260) Why Him? (1,747)
Dizi Altyazıları
Legion (4,366) The 100 (3,955) Arrow (3,207) Black Sails (3,126) The Expanse (3,028) The Originals (2,741) Colony (2,570) The Flash (2,234) The Last Kingdom (2,138) Vikings (2,000)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017