Giriş Kayıt
Tom Lembcke

Tom Lembcke


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Tom Lembcke, kameraman, görüntü yönetmeni. Mojave (2015), Notorious (2016), Otoban (2001), (2002) Kural Ötesi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas Lembcke
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 6.7 3,075
2015 Gerilim Kameraman 5.2 2,409
2014 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
   
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.7 60

Koleksiyoncu 2
2012 Korku Kameraman 6.1 37,299

Operasyon: Argo
2012 Dram Kameraman 7.7 472,723
2012 Dram Kameraman 7.9 54,381

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Kameraman 7.1 115,112

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Kameraman 6.9 97,752
2010 Dram Kameraman 6.4 63,710
2010 Aksiyon Kameraman 6.9 15,024
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    

Devlet Oyunları
2009 Suç Kameraman 7.1 116,198

Kaptan Ebu Rayid
2007 Dram Kameraman    

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Kameraman 6.5 363,845

Sakın Kapımı Çalma
2005 Dram Kameraman 6.7 6,527

Gümüş Şehir
2004 Komedi Kameraman 6.1 3,491

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Kameraman 6.1 126,668
2004 Aksiyon Kameraman 6.0 203,569
2004 Dram Kameraman 6.9 807

Gezginler ve Büyücüler
2003 Dram Kameraman 7.5 1,760

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Kameraman 6.4 315,410

Çapkın
2003 Komedi Kameraman 4.8 386

Kural Ötesi
2002 Komedi Kameraman 6.7 45,144

Telefon Kulübesi
2002 Gerilim Kameraman 7.1 215,223

Halka
2002 Korku Kameraman 7.1 262,785

Otoban
2001 Aksiyon Kameraman 4.3 2,584
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,311) Doctor Strange (6,817) Allied (6,432) Moana (4,862) John Wick: Chapter 2 (4,183) Lion (3,552) Arrival (3,207) Forushande (2,957) Split (2,280) Hacksaw Ridge (2,263)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,440) Supernatural (4,711) The Expanse (4,344) Vikings (4,139) Suits (3,692) The Big Bang Theory (2,531) Sherlock (2,491) Arrow (2,053) Legion (2,001) Blindspot (1,880)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017