Giriş Kayıt
Tom Lembcke

Tom Lembcke


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Tom Lembcke, kameraman, görüntü yönetmeni. Mojave (2015), Notorious (2016), Otoban (2001), (2002) Kural Ötesi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas Lembcke
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 6.7 3,508
2015 Gerilim Kameraman 5.2 2,739
2014 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
   
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.7 60

Koleksiyoncu 2
2012 Korku Kameraman 6.1 38,400

Operasyon: Argo
2012 Dram Kameraman 7.7 487,942
2012 Dram Kameraman 7.8 57,215

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Kameraman 7.1 118,302

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Kameraman 6.9 99,648
2010 Dram Kameraman 6.4 65,358
2010 Aksiyon Kameraman 6.9 15,125
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    

Devlet Oyunları
2009 Suç Kameraman 7.1 118,376

Kaptan Ebu Rayid
2007 Dram Kameraman    

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Kameraman 6.5 376,149

Sakın Kapımı Çalma
2005 Dram Kameraman 6.7 6,679

Gümüş Şehir
2004 Komedi Kameraman 6.1 3,491

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Kameraman 6.1 131,290
2004 Aksiyon Kameraman 6.0 210,002
2004 Dram Kameraman 6.9 807

Gezginler ve Büyücüler
2003 Dram Kameraman 7.5 1,760

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Kameraman 6.3 323,940

Çapkın
2003 Komedi Kameraman 4.8 386

Kural Ötesi
2002 Komedi Kameraman 6.7 45,762

Telefon Kulübesi
2002 Gerilim Kameraman 7.1 220,485

Halka
2002 Korku Kameraman 7.1 273,079

Otoban
2001 Aksiyon Kameraman 4.3 2,584
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017