Giriş Kayıt
Shaina Fewell

Shaina Fewell (38)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Shaina Fewell, 10 Aralık 1979 Hindistannapolis, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı. Boobies (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Aralık 1979
Doğum Yeri: Hindistannapolis, Hindistanna, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 6.1 1,848
2012 Dram Senarist
Çeşitli
6.7 9,410
2007 28 Korku Oyuncu 4.9 480

Beni Keşfet
2005 26 Komedi Oyuncu 4.2 2,606
2004 25 Komedi Oyuncu 7.2 22

One Tree Hill 5
2003 Dram Senarist
Çeşitli
7.7 64,231

Kaçıklar Üniversitesi
2002 23 Komedi Oyuncu 6.4 95,426
Dizi Altyazıları
Westworld (6,719) The Expanse (3,315) The 100 (2,986) La casa de papel (2,416) Colony (1,970) The Crossing (1,697) Luke Cage (1,632) Genius (1,503) 12 Monkeys (1,278) Vikings (1,249)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018