Giriş Kayıt
Ramin Djawadi

Ramin Djawadi (43)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Ramin Djawadi, 19 Temmuz 1974 Duisburg, North Rhine-Westphalia, Almanya doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Taht Oyunları (2011), Demir Adam (2008), Büyük Kaçış (2005), Pasifik Savaşı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Temmuz 1974
Doğum Yeri: Duisburg, North Rhine-Westphalia, Almanya
Burcu: Yengeç
9.2 (12 Oy)
  • Currently 183.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Müzik    

Zamanda Kıvrılma
2018 Macera Müzik 4.2 14,232

Aramızdaki Sözler
2017 43 Aksiyon Müzik 6.4 41,192

Kocaayak ve Oğlu
2017 43 Animasyon Müzik 6.1 2,730
2017 Aksiyon Müzik    

Çin Seddi
2016 42 Aksiyon Müzik 6.0 98,490

Batı Dünyası
2016 Dram Müzik 8.9 279,641
2016 42 Animasyon Müzik
Müzik
5.3 4,493

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 42 Aksiyon Müzik 6.9 210,468

Dracula: Başlangıç
2014 40 Aksiyon Müzik 6.3 157,346
2014 Dram Müzik 7.4 68,393

Safari Macerası
2013 39 Belgesel Müzik 6.1 285

Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi
2013 39 Animasyon Müzik 6.3 4,420

Pasifik Savaşı
2013 39 Aksiyon Müzik 6.9 426,278

Sammy'nin Maceraları 2
2012 38 Animasyon Müzik
Müzik
5.7 1,435

Kızıl Şafak
2012 38 Aksiyon Müzik 5.4 67,182
2012 38 Korku 3.0 1,076

Düşmanı Korurken
2012 38 Aksiyon Müzik 6.8 182,536

Korku Gecesi
2011 37 Komedi Müzik 6.4 91,479

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Müzik 8.4 145,870

Taht Oyunları
2011 Macera Müzik 9.5 1,321,406
2011 Suç Müzik 7.3 13,778

Sammy'nin Maceraları
2010 36 Animasyon Müzik 6.1 5,448
2010 Aksiyon Müzik 7.0 753
2010 36 Belgesel Oyuncu 7.1 702

Titanların Savaşı
2010 36 Aksiyon Müzik 5.8 247,367

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 35 Komedi Oyuncu 6.6 76,832

Şeref Madalyası
2009 35 Dram Müzik 7.7 700

Son Kaçış
2009 35 Aksiyon Müzik 8.0 14,139

Doğmamış
2009 35 Dram Müzik
Müzik
4.8 45,356
2009 Dram Müzik 7.6 56,439

Beni Aya Uçur
2008 34 Animasyon Müzik 4.6 3,609

Çılgın Dostlar 2
2008 34 Animasyon Müzik 5.6 15,355

Şantaj
2008 34 Suç Müzik 6.1 35,201

Demir Adam
2008 34 Aksiyon Müzik 7.9 795,148
2007 33 Animasyon Müzik 5.8 328
2007 33 Suç Müzik 7.3 132,398
2006 Animasyon Müzik 5.2 248

Çılgın Dostlar
2006 32 Animasyon Müzik 6.1 74,037
2006 Aksiyon Müzik    
2006 Aksiyon Müzik 6.5 4,486

Aşka Sor
2006 32 Dram Müzik 5.8 8,125
2005 Aksiyon Müzik 7.4 4,491

Maske 2
2005 31 Macera Müzik 2.2 46,371

Ada
2005 31 Aksiyon Müzik 6.9 281,105

Görünmez Çocuklar
2005 31 Dram Müzik 7.6 3,288

Koruyucu
2005 31 Aksiyon Müzik 7.1 30,897

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Müzik 8.4 407,808

Batman Başlıyor
2005 31 Aksiyon Müzik 8.3 1,124,147
2005 Aile Müzik 5.9 392
2004 30 Aksiyon Müzik
Müzik
5.9 148,354
2004 Aksiyon Müzik    
2004 30 Aksiyon Müzik 4.2 12,024

Aşkta Herşey Mümkün
2003 29 Komedi Müzik 6.7 99,296

Kuraldışı
2003 29 Suç Müzik 6.5 54,048
2003 29 Dram Müzik    

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 29 Aksiyon Müzik 8.0 917,562
2003 29 Dram Müzik 7.2 568
2003 29 Komedi Müzik 3.6 213

Çaylak
2003 29 Aksiyon Müzik 6.6 121,148
2003 29 Aksiyon Müzik 6.5 23,426

İsyan
2002 28 Aksiyon Müzik 7.5 284,871

Tehlikeli Saatler
2002 28 Dram Müzik 6.7 53,450

Zaman Makinası
2002 28 Bilim-Kurgu Müzik 5.9 109,859

Tekno Aşk
2002 28 Komedi Müzik 5.3 1,090

Yenilmez
2001 27 Dram Çeşitli 6.6 3,578

Kurşun
2001 27 Aksiyon Müzik 5.5 29,212
Dizi Altyazıları
Westworld (7,036) La casa de papel (3,929) The 100 (2,910) The Expanse (2,809) The Flash (2,694) Supernatural (2,006) Legion (1,893) The Big Bang Theory (1,682) Krypton (1,598) Vikings (1,545)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018