Giriş Kayıt
Ramin Djawadi

Ramin Djawadi (43)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Ramin Djawadi, 19 Temmuz 1974 Duisburg, North Rhine-Westphalia, Almanya doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Taht Oyunları (2011), Demir Adam (2008), Büyük Kaçış (2005), Pasifik Savaşı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Temmuz 1974
Doğum Yeri: Duisburg, North Rhine-Westphalia, Almanya
Burcu: Yengeç
9.2 (12 Oy)
  • Currently 183.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Müzik    

Aramızdaki Sözler
2017 43 Aksiyon Müzik 6.4 26,731

Kocaayak ve Oğlu
2017 43 Animasyon Müzik 6.2 1,588
2017 Aksiyon Müzik    

Çin Seddi
2016 42 Aksiyon Müzik 6.0 92,154

Batı Dünyası
2016 Dram Müzik 8.9 246,365
2016 42 Animasyon Müzik
Müzik
5.3 3,973

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 42 Aksiyon Müzik 6.9 203,381

Dracula: Başlangıç
2014 40 Aksiyon Müzik 6.3 154,594
2014 Dram Müzik 7.4 67,055

Safari Macerası
2013 39 Belgesel Müzik 6.1 285

Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi
2013 39 Animasyon Müzik 6.3 4,420

Pasifik Savaşı
2013 39 Aksiyon Müzik 7.0 413,358

Sammy'nin Maceraları 2
2012 38 Animasyon Müzik
Müzik
5.7 1,435

Kızıl Şafak
2012 38 Aksiyon Müzik 5.4 66,112
2012 38 Korku 3.0 1,076

Düşmanı Korurken
2012 38 Aksiyon Müzik 6.8 179,896

Korku Gecesi
2011 37 Komedi Müzik 6.4 90,386

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Müzik 8.5 142,595

Taht Oyunları
2011 Macera Müzik 9.5 1,280,520
2011 Suç Müzik 7.3 13,643

Sammy'nin Maceraları
2010 36 Animasyon Müzik 6.1 5,448
2010 Aksiyon Müzik 7.0 753
2010 36 Belgesel Oyuncu 7.1 702

Titanların Savaşı
2010 36 Aksiyon Müzik 5.8 244,469

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 35 Komedi Oyuncu 6.6 75,365

Şeref Madalyası
2009 35 Dram Müzik 7.7 700

Son Kaçış
2009 35 Aksiyon Müzik 8.0 14,139

Doğmamış
2009 35 Dram Müzik
Müzik
4.8 44,737
2009 Dram Müzik 7.6 55,986

Beni Aya Uçur
2008 34 Animasyon Müzik 4.6 3,609

Çılgın Dostlar 2
2008 34 Animasyon Müzik 5.6 15,355

Şantaj
2008 34 Suç Müzik 6.1 34,751

Demir Adam
2008 34 Aksiyon Müzik 7.9 769,623
2007 33 Animasyon Müzik 5.8 328
2007 33 Suç Müzik 7.3 131,109
2006 Animasyon Müzik 5.2 248

Çılgın Dostlar
2006 32 Animasyon Müzik 6.2 72,535
2006 Aksiyon Müzik    
2006 Aksiyon Müzik 6.5 4,349

Aşka Sor
2006 32 Dram Müzik 5.8 8,125
2005 Aksiyon Müzik 7.4 4,491

Maske 2
2005 31 Macera Müzik 2.2 45,189

Ada
2005 31 Aksiyon Müzik 6.9 278,171

Görünmez Çocuklar
2005 31 Dram Müzik 7.6 3,288

Koruyucu
2005 31 Aksiyon Müzik 7.1 30,897

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Müzik 8.4 400,010

Batman Başlıyor
2005 31 Aksiyon Müzik 8.3 1,096,248
2005 Aile Müzik 5.9 392
2004 30 Aksiyon Müzik
Müzik
5.9 145,633
2004 Aksiyon Müzik    
2004 30 Aksiyon Müzik 4.2 11,803

Aşkta Herşey Mümkün
2003 29 Komedi Müzik 6.7 97,859

Kuraldışı
2003 29 Suç Müzik 6.5 53,390
2003 29 Dram Müzik    

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 29 Aksiyon Müzik 8.0 900,044
2003 29 Dram Müzik 7.2 568
2003 29 Komedi Müzik 3.6 213

Çaylak
2003 29 Aksiyon Müzik 6.6 119,431
2003 29 Aksiyon Müzik 6.5 23,090

İsyan
2002 28 Aksiyon Müzik 7.5 281,219

Tehlikeli Saatler
2002 28 Dram Müzik 6.7 52,701

Zaman Makinası
2002 28 Bilim-Kurgu Müzik 5.9 108,880

Tekno Aşk
2002 28 Komedi Müzik 5.3 1,090

Yenilmez
2001 27 Dram Çeşitli 6.6 3,578

Kurşun
2001 27 Aksiyon Müzik 5.5 28,853
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018