Giriş Kayıt
Anil Dave

Anil Dave


Anil Dave, Shahenshah (1988), Baadshah (1999), Mela (2000), (2000) Dhadkan (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Dram Çeşitli 6.7 4,463
2000 Aksiyon Çeşitli 3.8 2,898
1999 Aksiyon Çeşitli 6.9 12,898
1998 Aksiyon Çeşitli 5.9 755
1995 Dram Çeşitli 7.1 3,311
1989 Çeşitli 5.8 29
1988 Aksiyon Çeşitli 6.3 1,174
Dizi Altyazıları
The Flash (9,334) Better Call Saul (7,049) Lucifer (4,153) Fargo (4,100) American Gods (3,799) Gotham (3,714) The 100 (3,271) Twin Peaks (3,216) 12 Monkeys (2,817) Supernatural (2,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017