Giriş Kayıt
Susan Cahill

Susan Cahill


Sesler

Susan Cahill, sesler. Mulholland Çıkmazı (2001), Davetsiz Çapkınlar (2005), Hayatımın Çalımı Beckham (2002), Girls (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sue Cahill | Susan Gamsaragan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Sesler 7.2 618
2014 Dram Sesler 8.3 20,587
2014 Macera Sesler 8.3 71,538
2012 Komedi Sesler 8.2 31,277
2012 Komedi Sesler 7.3 57,110
2011 Dram Sesler 7.8 94,261
2010 Komedi Sesler 3.6 919
2009 Animasyon Sesler 6.0 1,651
2009 Komedi Sesler 7.2 19,224

Yol Muhabbeti
2008 Macera Sesler 4.4 1,913
2008 Dram Sesler    
2008 Komedi Sesler 6.6 2,389
2008 Dram Sesler 6.5 529
2007 Komedi Sesler 2.9 13,077
2007 Dram Sesler    
2007 Suç Sesler    
2007 Sesler    
2006 Korku Sesler    

Seni Görüyorum
2006 Komedi Sesler 5.6 2,517
2006 Dram Sesler 7.6 18,381
2006 Komedi Sesler 7.0 799

E-katil
2005 Dram Sesler 5.9 23,280

Karmaşa
2005 Komedi Sesler 2.6 7,570

Davetsiz Çapkınlar
2005 Komedi Sesler 7.0 297,077
2005 Dram Sesler 5.3 8,157
2005 Suç Sesler 7.3 1,959
2004 Korku Sesler 5.1 30,070
2004 Komedi Sesler 6.7 735
2003 Komedi Sesler 8.9 232,336
2003 Macera Sesler 7.5 13,231
2003 Suç Sesler 7.6 20,679

Cesetler Evi
2003 Korku Sesler 6.0 65,201

Çılgınlar Gemisi
2002 Komedi Sesler 4.9 27,841

Hayatımın Çalımı Beckham
2002 Komedi Sesler 6.7 94,925
2002 Macera Sesler 9.1 207,710

Hayaletler Şehri
2002 Suç Sesler 6.0 4,408

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Sesler 6.7 172,839

Herşey Parayla Güzel
2002 Aksiyon Sesler 5.8 9,796
2002 Komedi Sesler 4.1 1,243
2002 Komedi Sesler 7.0 29,987
2001 Suç Sesler 4.1 5,647

Yeni Bir Yaşam
2001 Dram Sesler 7.5 40,382
2001 Dram Sesler 7.8 206

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Sesler 8.0 266,481

Salako Romano
2001 Komedi Sesler 4.6 11,034
2001 Korku Sesler 6.5 47,031
2001 Komedi Sesler 6.1 4,396
2001 Komedi Sesler 6.4 3,500
2001 Dram Sesler    

Angel 2
1999 Aksiyon Sesler 8.0 55,350

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Sesler 6.7 35,206
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,584) Stronger (5,276) Dunkirk (4,064) The Foreigner (3,914) Flatliners (3,693) American Made (2,321) Loving Vincent (2,194) It (2,043) Kingsman: The Golden Circle (2,033) Beyond Skyline (2,003)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017