Giriş Kayıt
Susan Cahill

Susan Cahill


Sesler

Susan Cahill, sesler. Mulholland Çıkmazı (2001), Davetsiz Çapkınlar (2005), Hayatımın Çalımı Beckham (2002), Girls (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sue Cahill | Susan Gamsaragan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Sesler 8.3 19,948
2014 Macera Sesler 8.3 70,625
2012 Komedi Sesler 8.2 30,941
2012 Komedi Sesler 7.3 56,732
2011 Dram Sesler 7.8 93,683
2010 Komedi Sesler 3.6 919
2009 Animasyon Sesler 6.0 1,651
2009 Komedi Sesler 7.2 19,155

Yol Muhabbeti
2008 Macera Sesler 4.4 1,913
2008 Dram Sesler    
2008 Komedi Sesler 6.6 2,389
2008 Dram Sesler 6.5 529
2007 Komedi Sesler 2.9 12,445
2007 Dram Sesler    
2007 Suç Sesler    
2007 Sesler    
2006 Korku Sesler    

Seni Görüyorum
2006 Komedi Sesler 5.6 2,517
2006 Dram Sesler 7.6 18,313
2006 Komedi Sesler 7.0 799

E-katil
2005 Dram Sesler 5.9 23,280

Karmaşa
2005 Komedi Sesler 2.6 7,570

Davetsiz Çapkınlar
2005 Komedi Sesler 7.0 295,754
2005 Dram Sesler 5.3 8,157
2005 Suç Sesler 7.3 1,959
2004 Korku Sesler 5.1 29,141
2004 Komedi Sesler 6.7 735
2003 Komedi Sesler 8.9 230,806
2003 Macera Sesler 7.5 13,175
2003 Suç Sesler 7.6 20,561

Cesetler Evi
2003 Korku Sesler 6.0 64,755

Çılgınlar Gemisi
2002 Komedi Sesler 4.9 27,841

Hayatımın Çalımı Beckham
2002 Komedi Sesler 6.7 94,535
2002 Macera Sesler 9.1 206,415

Hayaletler Şehri
2002 Suç Sesler 6.0 4,408

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Sesler 6.7 171,715

Herşey Parayla Güzel
2002 Aksiyon Sesler 5.8 9,796
2002 Komedi Sesler 4.1 1,243
2002 Komedi Sesler 7.0 29,624
2001 Suç Sesler 4.1 5,647

Yeni Bir Yaşam
2001 Dram Sesler 7.5 40,265
2001 Dram Sesler 7.8 206

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Sesler 8.0 264,494

Salako Romano
2001 Komedi Sesler 4.6 11,034
2001 Korku Sesler 6.5 46,784
2001 Komedi Sesler 6.1 4,396
2001 Komedi Sesler 6.3 3,240
2001 Dram Sesler    

Angel 2
1999 Aksiyon Sesler 8.0 55,091

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Sesler 6.7 34,992
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017