Giriş Kayıt
Susan Cahill

Susan Cahill


Sesler

Susan Cahill, sesler. Mulholland Çıkmazı (2001), Davetsiz Çapkınlar (2005), Hayatımın Çalımı Beckham (2002), Girls (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sue Cahill | Susan Gamsaragan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Macera Sesler 8.3 69,246
2014 Dram Sesler 8.3 18,908
2012 Komedi Sesler 8.2 30,140
2012 Komedi Sesler 7.3 56,187
2011 Dram Sesler 7.8 92,811
2010 Komedi Sesler 3.6 919
2009 Animasyon Sesler 6.0 1,651
2009 Komedi Sesler 7.2 19,069

Yol Muhabbeti
2008 Macera Sesler 4.4 1,913
2008 Dram Sesler    
2008 Komedi Sesler 6.6 2,389
2008 Dram Sesler 6.5 529
2007 Komedi Sesler 2.9 12,445
2007 Dram Sesler    
2007 Suç Sesler    
2007 Sesler    
2006 Korku Sesler    

Seni Görüyorum
2006 Komedi Sesler 5.6 2,517
2006 Dram Sesler 7.6 18,220
2006 Komedi Sesler 7.0 799

E-katil
2005 Dram Sesler 5.9 23,280

Karmaşa
2005 Komedi Sesler 2.6 7,570

Davetsiz Çapkınlar
2005 Komedi Sesler 7.0 293,939
2005 Dram Sesler 5.3 8,157
2005 Suç Sesler 7.3 1,959
2004 Korku Sesler 5.1 29,141
2004 Komedi Sesler 6.7 735
2003 Komedi Sesler 8.9 228,429
2003 Macera Sesler 7.5 13,078
2003 Suç Sesler 7.6 20,394

Cesetler Evi
2003 Korku Sesler 6.0 64,252

Çılgınlar Gemisi
2002 Komedi Sesler 4.9 27,719

Hayatımın Çalımı Beckham
2002 Komedi Sesler 6.7 94,014
2002 Macera Sesler 9.1 204,247

Hayaletler Şehri
2002 Suç Sesler 6.0 4,408

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Sesler 6.7 170,223

Herşey Parayla Güzel
2002 Aksiyon Sesler 5.8 9,796
2002 Komedi Sesler 4.1 1,243
2002 Komedi Sesler 7.0 29,624
2001 Suç Sesler 4.1 5,647

Yeni Bir Yaşam
2001 Dram Sesler 7.5 40,210
2001 Dram Sesler 7.8 206

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Sesler 8.0 260,944

Salako Romano
2001 Komedi Sesler 4.6 11,034
2001 Korku Sesler 6.5 46,383
2001 Komedi Sesler 6.1 4,396
2001 Komedi Sesler 6.3 3,240
2001 Dram Sesler    

Angel 2
1999 Aksiyon Sesler 8.0 54,684

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Sesler 6.7 34,655
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,570) Rick and Morty (4,750) The Strain (3,174) The Defenders (2,130) Preacher (2,030) Suits (1,815) The Last Ship (1,659) Mr. Mercedes (1,376) Fargo (1,151) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017