Giriş Kayıt
Susan Cahill

Susan Cahill


Sesler

Susan Cahill, sesler. Mulholland Çıkmazı (2001), Davetsiz Çapkınlar (2005), Hayatımın Çalımı Beckham (2002), Girls (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sue Cahill | Susan Gamsaragan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Sesler 7.6 3,879
2014 Dram Sesler 8.3 22,652
2014 Macera Sesler 8.3 76,217
2012 Komedi Sesler 8.2 32,906
2012 Komedi Sesler 7.3 58,990
2011 Dram Sesler 7.8 97,514
2010 Komedi Sesler 3.6 919
2009 Animasyon Sesler 6.0 1,651
2009 Komedi Sesler 7.2 19,537

Yol Muhabbeti
2008 Macera Sesler 4.4 1,913
2008 Dram Sesler    
2008 Komedi Sesler 6.6 2,389
2008 Dram Sesler 6.5 529
2007 Komedi Sesler 3.0 13,415
2007 Dram Sesler 6.8 1,137
2007 Suç Sesler    
2007 Sesler    
2006 Korku Sesler    

Seni Görüyorum
2006 Komedi Sesler 5.6 2,517
2006 Dram Sesler 7.6 18,663
2006 Komedi Sesler 7.0 799

E-katil
2005 Dram Sesler 5.9 24,239

Karmaşa
2005 Komedi Sesler 2.6 7,570

Davetsiz Çapkınlar
2005 Komedi Sesler 7.0 304,005
2005 Dram Sesler 5.3 8,157
2005 Suç Sesler 7.3 1,959
2004 Korku Sesler 5.1 30,070
2004 Komedi Sesler 6.7 735
2003 Komedi Sesler 8.9 242,325
2003 Macera Sesler 7.5 13,615
2003 Suç Sesler 7.6 21,329

Cesetler Evi
2003 Korku Sesler 6.1 66,673

Çılgınlar Gemisi
2002 Komedi Sesler 4.9 27,841

Hayatımın Çalımı Beckham
2002 Komedi Sesler 6.7 96,781
2002 Macera Sesler 9.0 215,022

Hayaletler Şehri
2002 Suç Sesler 6.0 4,408

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Sesler 6.7 178,362

Herşey Parayla Güzel
2002 Aksiyon Sesler 5.8 11,531
2002 Komedi Sesler 4.1 1,243
2002 Komedi Sesler 7.0 30,222
2001 Suç Sesler 4.1 5,647

Yeni Bir Yaşam
2001 Dram Sesler 7.5 41,035
2001 Dram Sesler 7.8 206

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Sesler 8.0 276,290

Salako Romano
2001 Komedi Sesler 4.6 11,034
2001 Korku Sesler 6.5 48,190
2001 Komedi Sesler 6.1 4,396
2001 Komedi Sesler 6.4 3,500
2001 Dram Sesler    

Angel 2
1999 Aksiyon Sesler 8.0 56,826

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Sesler 6.7 36,362
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018