Giriş Kayıt
Serhat Özcan

Serhat Özcan (56)


Oyuncu

Serhat Özcan, 01 Ocak 1961 Sinop, Türkiye doğumlu oyuncu. (2001) Vizontele (2001), (2009) Kanal-İ-zasyon (2009), (1999) Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? (1999), (1995) Otogargara (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1961
Doğum Yeri: Sinop, Türkiye
8.3 (7 Oy)
  • Currently 165.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 55 Komedi Oyuncu 4.7 645
2016 55 Komedi Oyuncu 3.3 65
2016 55 Komedi Oyuncu    
2015 54 Komedi Oyuncu 3.0 160
2015 54 Komedi Oyuncu 5.7 270
2015 Romantik Oyuncu    
2014 53 Komedi Oyuncu 5.0 278
2014 Dram Oyuncu 5.4 43
2014 53 Romantik Oyuncu 5.2 530
2013 52 Dram Oyuncu 6.3 298
2010 Komedi Oyuncu 5.6 787
2009 48 Komedi Oyuncu 5.2 2,938
2008 Komedi Oyuncu 6.8 43
2007 Dram Oyuncu 4.0 9
2005 44 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 507
2004 Komedi Oyuncu 3.7 1,274
2001 40 Komedi Oyuncu 8.0 23,356
1999 38 Komedi Oyuncu 8.1 711
1995 Komedi Oyuncu 8.5 3,034
1995 34 Komedi Oyuncu 7.6 624
1993 Dram Oyuncu 8.8 2,912
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017