Giriş Kayıt
Serhat Özcan

Serhat Özcan (56)


Oyuncu

Serhat Özcan, 01 Ocak 1961 Sinop, Türkiye doğumlu oyuncu. (2001) Vizontele (2001), (2009) Kanal-İ-zasyon (2009), (1999) Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? (1999), (2004) Cennet Mahallesi (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1961
Doğum Yeri: Sinop, Türkiye
9.2 (6 Oy)
  • Currently 183.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 55 Komedi Oyuncu    
2016 55 Komedi Oyuncu 3.2 48
2015 54 Komedi Oyuncu 2.9 151
2015 54 Komedi Oyuncu 5.8 251
2015 Romantik Oyuncu    
2014 53 Komedi Oyuncu 5.0 275
2014 Dram Oyuncu 5.1 39
2014 53 Romantik Oyuncu 5.2 469
2013 52 Dram Oyuncu 6.4 284
2010 Komedi Oyuncu 5.7 756
2009 48 Komedi Oyuncu 5.1 2,888
2007 Dram Oyuncu 4.0 9
2005 44 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 504
2004 Komedi Oyuncu 3.7 1,193
2001 40 Komedi Oyuncu 8.0 22,435
1999 38 Komedi Oyuncu 8.1 589
1995 Komedi Oyuncu 8.5 2,864
1995 34 Komedi Oyuncu 7.8 536
1993 Dram Oyuncu 8.9 2,762
Dizi Altyazıları
The Flash (6,758) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,326) Legion (1,860) Vikings (1,706) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,550) Legends of Tomorrow (1,533) Arrow (1,410) Game of Thrones (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017