Giriş Kayıt
Serhat Özcan

Serhat Özcan (57)


Oyuncu

Serhat Özcan, 01 Ocak 1961 Sinop, Türkiye doğumlu oyuncu. (2001) Vizontele (2001), (2009) Kanal-İ-zasyon (2009), (1999) Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? (1999), (2004) Cennet Mahallesi (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1961
Doğum Yeri: Sinop, Türkiye
8.3 (7 Oy)
  • Currently 165.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 57 Dram Oyuncu 7.2 30
2016 55 Komedi Oyuncu 4.8 985
2016 55 Komedi Oyuncu 3.2 83
2016 55 Komedi Oyuncu    
2015 54 Komedi Oyuncu 2.9 192
2015 54 Komedi Oyuncu 5.7 324
2015 Romantik Oyuncu    
2014 53 Komedi Oyuncu 5.0 293
2014 Dram Oyuncu 5.2 46
2014 53 Romantik Oyuncu 5.2 681
2013 52 Dram Oyuncu 6.3 323
2010 Komedi Oyuncu 5.5 844
2009 48 Komedi Oyuncu 5.1 3,058
2008 Komedi Oyuncu 6.4 68
2007 Dram Oyuncu 4.0 9
2005 44 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 515
2004 Komedi Oyuncu 3.9 1,449
2001 40 Komedi Oyuncu 8.1 25,918
1999 38 Komedi Oyuncu 8.0 855
1995 Komedi Oyuncu 8.4 3,414
1995 34 Komedi Oyuncu 7.5 694
1993 Dram Oyuncu 8.7 3,228
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018