Giriş Kayıt
Serhat Özcan

Serhat Özcan (57)


Oyuncu

Serhat Özcan, 01 Ocak 1961 Sinop, Türkiye doğumlu oyuncu. (2001) Vizontele (2001), (2009) Kanal-İ-zasyon (2009), (1999) Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? (1999), (1995) Otogargara (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1961
Doğum Yeri: Sinop, Türkiye
8.3 (7 Oy)
  • Currently 165.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 55 Komedi Oyuncu 4.8 900
2016 55 Komedi Oyuncu 3.2 80
2016 55 Dram Oyuncu 8.2 6
2016 55 Komedi Oyuncu    
2015 54 Komedi Oyuncu 2.8 169
2015 54 Komedi Oyuncu 5.7 302
2015 Romantik Oyuncu    
2014 53 Komedi Oyuncu 5.0 286
2014 Dram Oyuncu 5.3 45
2014 53 Romantik Oyuncu 5.2 612
2013 52 Dram Oyuncu 6.3 313
2010 Komedi Oyuncu 5.6 814
2009 48 Komedi Oyuncu 5.1 3,012
2008 Komedi Oyuncu 6.5 53
2007 Dram Oyuncu 4.0 9
2005 44 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 515
2004 Komedi Oyuncu 3.8 1,363
2001 40 Komedi Oyuncu 8.1 24,790
1999 38 Komedi Oyuncu 8.0 825
1995 Komedi Oyuncu 8.4 3,305
1995 34 Komedi Oyuncu 7.6 688
1993 Dram Oyuncu 8.8 3,117
Dizi Altyazıları
Vikings (18,107) Black Mirror (5,879) The Flash (4,960) Shameless (4,460) Supernatural (3,292) The Big Bang Theory (3,108) The Blacklist (1,694) Star Trek: Discovery (1,508) Knightfall (1,255) Black Lightning (1,232)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018