Giriş Kayıt
Serhat Özcan

Serhat Özcan (56)


Oyuncu

Serhat Özcan, 01 Ocak 1961 Sinop, Türkiye doğumlu oyuncu. (2001) Vizontele (2001), (2009) Kanal-İ-zasyon (2009), (1999) Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? (1999), (2004) Cennet Mahallesi (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1961
Doğum Yeri: Sinop, Türkiye
9.2 (6 Oy)
  • Currently 183.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 55 Komedi Oyuncu    
2016 55 Komedi Oyuncu 3.4 45
2015 54 Komedi Oyuncu 2.9 151
2015 54 Komedi Oyuncu 5.8 243
2015 Romantik Oyuncu    
2014 53 Komedi Oyuncu 4.9 272
2014 Dram Oyuncu 5.2 40
2014 53 Romantik Oyuncu 5.2 452
2013 52 Dram Oyuncu 6.3 281
2010 Komedi Oyuncu 5.7 744
2009 48 Komedi Oyuncu 5.1 2,870
2007 Dram Oyuncu 4.0 9
2005 44 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 500
2004 Komedi Oyuncu 3.7 1,172
2001 40 Komedi Oyuncu 8.0 22,033
1999 38 Komedi Oyuncu 8.1 561
1995 Komedi Oyuncu 8.5 2,816
1995 34 Komedi Oyuncu 7.7 505
1993 Dram Oyuncu 8.9 2,715
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017