Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Serhat Özcan

Serhat Özcan (56)


Oyuncu

Serhat Özcan, 01 Ocak 1961 Sinop, Türkiye doğumlu oyuncu. (2001) Vizontele (2001), (2009) Kanal-İ-zasyon (2009), (1999) Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? (1999), (2004) Cennet Mahallesi (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1961
Doğum Yeri: Sinop, Türkiye
9.2 (6 Oy)
  • Currently 183.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 55 Komedi Oyuncu    
2016 55 Komedi Oyuncu 3.1 40
2015 54 Komedi Oyuncu 2.9 148
2015 54 Komedi Oyuncu 5.8 236
2015 Romantik Oyuncu    
2014 53 Komedi Oyuncu 4.9 271
2014 Dram Oyuncu 5.3 41
2014 53 Romantik Oyuncu 5.2 441
2013 52 Dram Oyuncu 6.3 280
2010 Komedi Oyuncu 5.7 740
2009 48 Komedi Oyuncu 5.2 2,843
2007 Dram Oyuncu 4.0 9
2005 44 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 498
2004 Komedi Oyuncu 3.7 1,157
2001 40 Komedi Oyuncu 8.0 21,771
1999 38 Komedi Oyuncu 8.1 549
1995 Komedi Oyuncu 8.5 2,777
1995 34 Komedi Oyuncu 7.7 492
1993 Dram Oyuncu 8.9 2,686
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017