Giriş Kayıt
Serhat Özcan

Serhat Özcan (56)


Oyuncu

Serhat Özcan, 01 Ocak 1961 Sinop, Türkiye doğumlu oyuncu. (2001) Vizontele (2001), (2009) Kanal-İ-zasyon (2009), (1999) Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? (1999), (2004) Cennet Mahallesi (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1961
Doğum Yeri: Sinop, Türkiye
9.2 (6 Oy)
  • Currently 183.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 55 Komedi Oyuncu    
2016 55 Komedi Oyuncu 3.3 56
2015 54 Komedi Oyuncu 2.9 154
2015 54 Komedi Oyuncu 5.8 256
2015 Romantik Oyuncu    
2014 53 Komedi Oyuncu 5.0 275
2014 Dram Oyuncu 5.2 40
2014 53 Romantik Oyuncu 5.2 486
2013 52 Dram Oyuncu 6.4 287
2010 Komedi Oyuncu 5.7 763
2009 48 Komedi Oyuncu 5.1 2,900
2007 Dram Oyuncu 4.0 9
2005 44 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 505
2004 Komedi Oyuncu 3.7 1,213
2001 40 Komedi Oyuncu 8.0 22,726
1999 38 Komedi Oyuncu 8.1 641
1995 Komedi Oyuncu 8.5 2,919
1995 34 Komedi Oyuncu 7.8 547
1993 Dram Oyuncu 8.9 2,807
Film Altyazıları
Gold (5,719) Get Out (2,988) Logan (2,520) Rings (2,279) The Age of Shadows (1,886) La La Land (1,761) Split (1,601) Sand Castle (1,470) Zashchitniki (1,405) The Great Wall (1,248)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,560) Fargo (3,654) The Last Kingdom (2,315) The Expanse (2,039) Doctor Who (1,965) Into the Badlands (1,692) Game of Thrones (1,590) Vikings (1,582) Better Call Saul (1,527) Supernatural (1,424)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017