Giriş Kayıt
Ilan Eshkeri

Ilan Eshkeri


Müzisyen, Müzisyen

Ilan Eshkeri, müzisyen, müzisyen. Göster Gününü (2010), Yıldız Tozu (2007), Bir Dilim Suç (2004), 47 Ronin (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Müzik    

Otoban
2016 Aksiyon Müzik 5.7 6,511
2016 Dram Müzik 5.5 1,242
2016 Belgesel Müzik 8.2 104
2016 Aile Müzik 6.2 938
2016 Suç Müzik 7.2 1,982
2015 Belgesel Müzik 8.8 22

Ölümcül Takip
2015 Aksiyon Müzik 5.6 23,852

Kuzular Firarda
2015 Animasyon Müzik 7.4 26,712
2015 Komedi Müzik 5.4 2,923

Kara Deniz
2014 Macera Müzik 6.4 27,245

Unutma Beni
2014 Dram Müzik 7.5 95,930
2014 Komedi Müzik 6.3 1,746
2014 Biyografi Müzik    
2014 Belgesel Müzik
Müzik
   

Kahraman Şövalye Justin
2013 Animasyon Müzik 6.1 4,509

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Müzik 6.1 7,483
2013 Aksiyon Müzik 6.3 122,255

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Müzik 5.7 31,113
2013 Gerilim Müzik 7.0 25,178

Austen Diyari
2013 Komedi Müzik 6.3 15,748
2012 Animasyon Müzik    
2012 Dram Müzik 5.6 506
2012 Dram Müzik 6.4 2,296
2012 Belgesel Müzik    
2011 Belgesel Müzik 6.8 2,472

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Müzik 6.3 93,164

Dinozorların Krallığı
2011 Belgesel Müzik 8.2 771
2011 Korku Müzik 4.1 503
2011 Aksiyon Müzik 6.2 70,855

Koryalanus Faciası
2011 Dram Müzik
Müzik
6.2 27,702
2011 Gerilim Müzik 5.8 9,196
2011 Dram Müzik    
2010 Aksiyon Müzik
Müzik
8.3 22,471

Son Savaşçı
2010 Aksiyon Müzik 6.4 67,081

Psikoz
2010 Suç Müzik 3.8 1,669
2010 Dram Müzik 6.9 1,131

Göster Gününü
2010 Aksiyon Müzik 7.7 452,665
2010 Biyografi Müzik 6.6 3,410

Genç Victoria
2009 Biyografi Müzik
Müzik
Çeşitli
7.3 47,494

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Müzik 6.4 59,817
2009 Macera Müzik 6.7 3,370
2009 Müzik    
2008 Biyografi Müzik 6.5 1,322
2008 Korku Müzik 6.0 1,564
2008 Dram Müzik 6.7 10,200

Bakireler Diyarı
2007 Dram Müzik 4.8 6,728

Yıldız Tozu
2007 Macera Müzik 7.7 219,168
2007 Tarihi Müzik    

İntikam Peşinde (II)
2007 Gerilim Müzik 5.6 5,794
2007 Aksiyon Müzik 6.1 1,499

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Müzik 6.2 89,332

İçimdeki Düşman
2006 Dram 6.3 772
2005 Belgesel Müzik    

Acımasız Hayatlar
2005 Dram Müzik 6.6 5,527

Bir Dilim Suç
2004 Suç Müzik 7.4 138,850

Kılıcın Gücü Yüzüğün Laneti
2004 Dram Müzik    
2004 Fantastik Müzik 5.2 1,335

Uzak Ülke
2003 Aksiyon Müzik 7.5 56,033

Kolezyum: Roma'nın Ölüm Arenası
2003 Dram Müzik    

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Müzik
Çeşitli
6.2 110,965

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Çeşitli 7.7 108,803

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Müzik 7.7 304,709
2000 Suç Müzik 7.9 3,966
1997 Suç Müzik 7.6 422
Film Altyazıları
Rogue One (7,368) Resident Evil: The Final Chapter (6,042) Brimstone (3,508) Split (3,234) Assassin's Creed (3,202) Paterson (1,820) The Great Wall (1,767) The Institute (1,546) Passengers (1,302) Hidden Figures (1,253)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,949) Legion (6,769) Arrow (3,607) Into the Badlands (3,506) Black Sails (2,583) Legends of Tomorrow (2,145) Vikings (2,037) 24: Legacy (1,891) Game of Thrones (1,756) Iron Fist (1,755)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017