Giriş Kayıt
Ilan Eshkeri

Ilan Eshkeri


Müzisyen, Müzisyen

Ilan Eshkeri, müzisyen, müzisyen. Göster Gününü (2010), Yıldız Tozu (2007), Bir Dilim Suç (2004), 47 Ronin (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Müzik 6.7 1,964

İstisna
2016 Dram Müzik 6.8 2,930

Otoban
2016 Aksiyon Müzik 5.7 9,037
2016 Dram Müzik 5.7 2,194
2016 Belgesel Müzik 8.2 104
2016 Aile Müzik 6.2 1,483
2016 Suç Müzik 7.2 2,273
2015 Belgesel Müzik 8.8 22

Ölümcül Takip
2015 Aksiyon Müzik 5.6 24,758

Kuzular Firarda
2015 Animasyon Müzik 7.4 27,821
2015 Komedi Müzik 5.4 3,248

Kara Deniz
2014 Macera Müzik 6.4 28,044

Unutma Beni
2014 Dram Müzik 7.5 100,515
2014 Komedi Müzik 6.3 1,746
2014 Biyografi Müzik 7.4 3,869
2014 Belgesel Müzik
Müzik
   

Kahraman Şövalye Justin
2013 Animasyon Müzik 6.1 4,509

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Müzik 6.1 7,796
2013 Aksiyon Müzik 6.3 125,074

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Müzik 5.7 31,717
2013 Gerilim Müzik 7.0 25,178

Austen Diyari
2013 Komedi Müzik 6.3 16,245
2012 Animasyon Müzik    
2012 Dram Müzik 5.6 506
2012 Dram Müzik 6.4 2,498
2012 Belgesel Müzik    
2011 Belgesel Müzik 6.8 2,472

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Müzik 6.3 95,187

Dinozorların Krallığı
2011 Belgesel Müzik 8.2 771
2011 Korku Müzik 4.1 503
2011 Aksiyon Müzik 6.2 72,327

Koryalanus Faciası
2011 Dram Müzik
Müzik
6.2 27,822
2011 Gerilim Müzik 5.8 9,682
2011 Dram Müzik    
2010 Aksiyon Müzik
Müzik
8.3 23,115

Son Savaşçı
2010 Aksiyon Müzik 6.4 68,667

Psikoz
2010 Suç Müzik 3.8 1,669
2010 Dram Müzik 6.9 1,131

Göster Gününü
2010 Aksiyon Müzik 7.7 463,004
2010 Biyografi Müzik 6.6 3,531

Genç Victoria
2009 Biyografi Müzik
Müzik
Çeşitli
7.3 48,800

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Müzik 6.4 60,731
2009 Macera Müzik 6.7 3,370
2009 Müzik    
2008 Biyografi Müzik 6.5 1,322
2008 Korku Müzik 6.0 1,564
2008 Dram Müzik 6.7 10,443

Bakireler Diyarı
2007 Dram Müzik 4.8 6,728

Yıldız Tozu
2007 Macera Müzik 7.7 222,934
2007 Tarihi Müzik    

İntikam Peşinde (II)
2007 Gerilim Müzik 5.6 5,920
2007 Aksiyon Müzik 6.1 1,499

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Müzik 6.2 91,199

İçimdeki Düşman
2006 Dram 6.3 772
2005 Belgesel Müzik    

Acımasız Hayatlar
2005 Dram Müzik 6.6 5,527

Bir Dilim Suç
2004 Suç Müzik 7.4 141,557

Kılıcın Gücü Yüzüğün Laneti
2004 Dram Müzik    
2004 Fantastik Müzik 5.2 1,335

Uzak Ülke
2003 Aksiyon Müzik 7.5 57,075

Kolezyum: Roma'nın Ölüm Arenası
2003 Dram Müzik    

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Müzik
Çeşitli
6.2 112,820

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Çeşitli 7.7 111,078

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Müzik 7.7 311,814
2000 Suç Müzik 7.9 4,048
1997 Suç Müzik 7.6 422
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,110) Rick and Morty (4,201) The Defenders (3,267) The Strain (2,916) Suits (1,852) Mr. Mercedes (1,289) The Sinner (1,103) Fargo (1,063) The Last Ship (993) Breaking Bad (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017