Giriş Kayıt
Ilan Eshkeri

Ilan Eshkeri


Müzisyen, Müzisyen

Ilan Eshkeri, müzisyen, müzisyen. Göster Gününü (2010), Yıldız Tozu (2007), Bir Dilim Suç (2004), 47 Ronin (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Müzik 6.6 2,793

İstisna
2016 Dram Müzik 6.8 4,175

Otoban
2016 Aksiyon Müzik 5.7 9,782
2016 Dram Müzik 5.7 2,335
2016 Belgesel Müzik 8.2 104
2016 Aile Müzik 6.2 1,566
2016 Suç Müzik 7.2 2,361
2015 Belgesel Müzik 8.8 22

Ölümcül Takip
2015 Aksiyon Müzik 5.6 25,081

Kuzular Firarda
2015 Animasyon Müzik 7.4 28,048
2015 Komedi Müzik 5.4 3,259

Kara Deniz
2014 Macera Müzik 6.4 28,382

Unutma Beni
2014 Dram Müzik 7.5 102,153
2014 Komedi Müzik 6.3 1,746
2014 Biyografi Müzik 7.4 3,869
2014 Belgesel Müzik
Müzik
   

Kahraman Şövalye Justin
2013 Animasyon Müzik 6.1 4,509

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Müzik 6.1 7,885
2013 Aksiyon Müzik 6.3 125,973

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Müzik 5.7 31,997
2013 Gerilim Müzik 7.0 25,178

Austen Diyari
2013 Komedi Müzik 6.3 16,397
2012 Animasyon Müzik    
2012 Dram Müzik 5.6 506
2012 Dram Müzik 6.4 2,520
2012 Belgesel Müzik    
2011 Belgesel Müzik 6.8 2,472

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Müzik 6.3 95,894

Dinozorların Krallığı
2011 Belgesel Müzik 8.2 771
2011 Korku Müzik 4.1 503
2011 Aksiyon Müzik 6.2 72,787

Koryalanus Faciası
2011 Dram Müzik
Müzik
6.2 28,238
2011 Gerilim Müzik 5.8 9,682
2011 Dram Müzik    
2010 Aksiyon Müzik
Müzik
8.3 23,323

Son Savaşçı
2010 Aksiyon Müzik 6.4 69,348

Psikoz
2010 Suç Müzik 3.8 1,669
2010 Dram Müzik 6.9 1,131

Göster Gününü
2010 Aksiyon Müzik 7.7 466,371
2010 Biyografi Müzik 6.6 3,531

Genç Victoria
2009 Biyografi Müzik
Müzik
Çeşitli
7.3 49,305

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Müzik 6.4 61,091
2009 Macera Müzik 6.7 3,370
2009 Müzik    
2008 Biyografi Müzik 6.5 1,322
2008 Korku Müzik 6.0 1,564
2008 Dram Müzik 6.7 10,443

Bakireler Diyarı
2007 Dram Müzik 4.8 6,728

Yıldız Tozu
2007 Macera Müzik 7.7 224,476
2007 Tarihi Müzik    

İntikam Peşinde (II)
2007 Gerilim Müzik 5.6 5,920
2007 Aksiyon Müzik 6.1 1,499

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Müzik 6.2 91,833

İçimdeki Düşman
2006 Dram 6.3 772
2005 Belgesel Müzik    

Acımasız Hayatlar
2005 Dram Müzik 6.6 5,527

Bir Dilim Suç
2004 Suç Müzik 7.4 142,611

Kılıcın Gücü Yüzüğün Laneti
2004 Dram Müzik    
2004 Fantastik Müzik 5.2 1,335

Uzak Ülke
2003 Aksiyon Müzik 7.5 57,529

Kolezyum: Roma'nın Ölüm Arenası
2003 Dram Müzik    

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Müzik
Çeşitli
6.2 113,421

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Çeşitli 7.7 111,802

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Müzik 7.7 314,250
2000 Suç Müzik 7.9 4,081
1997 Suç Müzik 7.6 482
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017