Giriş Kayıt
Geoff Anderson

Geoff Anderson


Görsel Efekt, Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Yapımcı

Geoff Anderson, görsel efekt, yönetmen asistanı, yönetmen, yapımcı. Bin Ladin'i Öldürmek (2012), Düşmanı Korurken (2012), Straight Outta Compton (2015), American Mary (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Yönetmen    
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.9 139,770
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 188,710

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 317,962
2013 Aile Yönetmen 4.5 272

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 226,635
2012 Korku Görsel Efekt 6.3 18,166
2012 Komedi Yönetmen
Yapımcı
4.4 887

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 174,584
2012 Komedi Görsel Efekt    

Hayalet Patiler
2011 Aile Yönetmen Asistanı
Görsel Efekt
   
2010 Macera Görsel Efekt    
2009 Macera Görsel Efekt
Yönetmen Asistanı
   

Uzay Patileri
2009 Macera Görsel Efekt
Yönetmen Asistanı
   
2008 Fantastik Görsel Efekt    

Kar Patileri
2008 Macera Yönetmen Asistanı
Görsel Efekt
   
2006 Komedi Görsel Efekt    
2006 Korku Görsel Efekt
Yapımcı
   

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 51,363
2003 Macera Görsel Efekt 7.5 12,880
2002 Komedi Görsel Efekt    

Ölümcül Bedel
2001 Korku Görsel Efekt 4.7 20,999
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 9,615
1999 Korku Görsel Efekt    
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,749) Kidnap (5,244) The Fate of the Furious (4,217) The Boss Baby (2,954) Contratiempo (2,197) Dangal (2,011) The Great Wall (1,713) Get Out (1,497) The LEGO Batman Movie (1,419) The Shack (1,391)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017