Giriş Kayıt
Geoff Anderson

Geoff Anderson


Görsel Efekt, Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Yapımcı

Geoff Anderson, görsel efekt, yönetmen asistanı, yönetmen, yapımcı. Bin Ladin'i Öldürmek (2012), Düşmanı Korurken (2012), Straight Outta Compton (2015), American Mary (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.9 132,685
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 181,881

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 309,025
2013 Aile Yönetmen 4.5 272

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 222,243
2012 Korku Görsel Efekt 6.3 17,668
2012 Komedi Yönetmen
Yapımcı
4.4 887

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 171,304
2012 Komedi Görsel Efekt    

Hayalet Patiler
2011 Aile Yönetmen Asistanı
Görsel Efekt
   
2010 Macera Görsel Efekt    
2009 Macera Görsel Efekt
Yönetmen Asistanı
   

Uzay Patileri
2009 Macera Görsel Efekt
Yönetmen Asistanı
   
2008 Fantastik Görsel Efekt    

Kar Patileri
2008 Macera Yönetmen Asistanı
Görsel Efekt
   
2006 Komedi Görsel Efekt    
2006 Korku Görsel Efekt
Yapımcı
   

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 50,418
2003 Macera Görsel Efekt 7.5 12,613
2002 Komedi Görsel Efekt    

Ölümcül Bedel
2001 Korku Görsel Efekt 4.7 20,655
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 9,387
1999 Korku Görsel Efekt    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017