Giriş Kayıt
Geoff Anderson

Geoff Anderson


Görsel Efekt, Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Yapımcı

Geoff Anderson, görsel efekt, yönetmen asistanı, yönetmen, yapımcı. Bin Ladin'i Öldürmek (2012), Düşmanı Korurken (2012), Straight Outta Compton (2015), American Mary (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.4 1,215
2017 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.3 1,017
2017 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.5 2,333
2017 Aile Yönetmen 4.6 114
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.9 155,514
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 203,352

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 333,411
2013 Aile Yönetmen 4.5 272

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 238,908
2012 Korku Görsel Efekt 6.3 19,326
2012 Komedi Yönetmen
Yapımcı
4.4 887

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 182,463

Hazine Bekçileri
2012 Komedi Görsel Efekt 4.7 1,241

Hayalet Patiler
2011 Aile Yönetmen Asistanı
Görsel Efekt
4.8 1,238

Yeni Yıl Köpekleri''nin Peşinde
2010 Macera Görsel Efekt 5.8 1,725

Noel Patileri
2009 Macera Görsel Efekt
Yönetmen Asistanı
4.9 1,807

Uzay Patileri
2009 Macera Görsel Efekt
Yönetmen Asistanı
4.5 1,740
2008 Fantastik Görsel Efekt    

Kar Patileri
2008 Macera Yönetmen Asistanı
Görsel Efekt
5.4 2,804

Harika Köpekler
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 2,537
2006 Korku Görsel Efekt
Yapımcı
   

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 54,049
2003 Macera Görsel Efekt 7.5 13,523

Harika Köpek 4
2002 Komedi Görsel Efekt 4.6 1,607

Ölümcül Bedel
2001 Korku Görsel Efekt 4.7 22,031
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 10,418
1999 Korku Görsel Efekt 7.1 1,323
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018