Giriş Kayıt
Geoff Anderson

Geoff Anderson


Görsel Efekt, Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Yapımcı

Geoff Anderson, görsel efekt, yönetmen asistanı, yönetmen, yapımcı. Bin Ladin'i Öldürmek (2012), Düşmanı Korurken (2012), Straight Outta Compton (2015), American Mary (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.4 1,215
2017 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.3 1,017
2017 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.5 2,333
2017 Aile Yönetmen 4.6 114
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.9 149,152
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 197,084

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 327,101
2013 Aile Yönetmen 4.5 272

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 233,132
2012 Korku Görsel Efekt 6.3 18,832
2012 Komedi Yönetmen
Yapımcı
4.4 887

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 178,881
2012 Komedi Görsel Efekt    

Hayalet Patiler
2011 Aile Yönetmen Asistanı
Görsel Efekt
   

Yeni Yıl Köpekleri''nin Peşinde
2010 Macera Görsel Efekt 5.8 1,725
2009 Macera Görsel Efekt
Yönetmen Asistanı
   

Uzay Patileri
2009 Macera Görsel Efekt
Yönetmen Asistanı
   
2008 Fantastik Görsel Efekt    

Kar Patileri
2008 Macera Yönetmen Asistanı
Görsel Efekt
   
2006 Komedi Görsel Efekt    
2006 Korku Görsel Efekt
Yapımcı
   

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 52,670
2003 Macera Görsel Efekt 7.5 13,231
2002 Komedi Görsel Efekt    

Ölümcül Bedel
2001 Korku Görsel Efekt 4.7 21,578
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 9,996
1999 Korku Görsel Efekt 7.1 1,323
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,799) The Foreigner (6,854) Stronger (5,850) Flatliners (4,828) Dunkirk (3,793) Beyond Skyline (3,013) American Made (2,492) Kingsman: The Golden Circle (2,198) It (2,011) Loving Vincent (1,872)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017