Giriş Kayıt
Ravid Dvir

Ravid Dvir


Sesler

Ravid Dvir, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Sesler 7.2 354
2012 Dram Sesler 7.0 2,406
2011 Belgesel Sesler 5.0 7
2009 Komedi Sesler 7.0 779
2006 Belgesel Sesler 6.7 39
2004 Dram Sesler 7.0 566
2003 Dram Sesler 6.6 86
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018