Giriş Kayıt
Ryan R. Johnson

Ryan R. Johnson (43)


Yapımcı, Oyuncu

Ryan Ronald Johnson, 03 Mayıs 1974 Redding, California, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu. Seven Mummies (2006), Sevgili Kardeşim (2010), El Charro’nun Laneti (2005), Costa Rican Summer (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ryan Ronald Johnson
Doğum Tarihi: 03 Mayıs 1974
Doğum Yeri: Redding, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Ryan Johnson
Burcu: Boğa
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Yapımcı    
2017 43 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.0 1,542
2017 43 Macera Yapımcı
Oyuncu
   
2016 42 Dram 5.4 590

Bitmeyen Kavga
2016 42 Dram Yapımcı 6.1 2,536
2015 41 Dram Yapımcı 6.0 22,868
2013 39 Gerilim 4.7 396
2012 38 Gerilim Yapımcı 3.4 460
2011 37 Aksiyon 4.4 3,000
2011 37 Aksiyon 6.1 56
2011 37 Komedi Yapımcı 5.6 487

Doğruluk mu Cesaret mi?
2010 36 Dram 6.0 3,615

Sevgili Kardeşim
2010 36 Aile Yapımcı
Oyuncu
6.4 700
2010 36 Komedi Yapımcı
Oyuncu
2.7 595
2009 35 Dram 5.3 225

Beşinci Emir
2008 34 Aksiyon 4.7 1,050
2006 32 Gerilim Yapımcı 4.9 1,267
2006 32 Aksiyon Yapımcı 2.4 2,136
2005 31 Dram Yapımcı 6.3 10,022

Maviliklere Doğru
2005 31 Aksiyon Çeşitli 5.8 67,441
2005 31 Dram Yapımcı 5.2 73

Çıldırış
2005 31 Dram Çeşitli 7.1 99,622
2005 31 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.5 104

El Charro’nun Laneti
2005 31 Korku Yapımcı
Senarist
3.0 820

Geçmişin Hesabı
2005 31 Suç Yapımcı 4.5 607

Aldatan Yürek
2004 30 Dram Yapımcı 6.6 5,581
2004 30 Gerilim Yapımcı
Dublör
4.8 155

Sınırların Ötesinde
2003 29 Macera Çeşitli 6.5 24,092
2003 29 Dram Yapımcı 6.6 829

Tehlikeli Dişi
2002 28 Komedi Çeşitli 5.3 14,459

Komplo
2001 27 Aksiyon Çeşitli 6.8 108,533

Kapıdaki Düşman
2001 27 Dram Çeşitli 7.6 210,590

Hayalet Süvari
1999 25 Dram Çeşitli 7.4 290,708
1999 25 Suç Çeşitli 5.1 4,568

Okyanus Kadar Derin
1999 25 Dram Çeşitli 6.3 10,849

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 24 Korku Çeşitli 4.6 60,107

Son Umut
1998 24 Aksiyon Çeşitli 6.1 13,981

Sefiller
1998 24 Suç Çeşitli 7.5 34,420

Aşk Ve Dans
1998 24 Dram Çeşitli 5.8 4,949

Vahşi Şeyler
1998 24 Suç Çeşitli 6.5 96,804

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 23 Korku Çeşitli 5.7 115,484

Tibet'te Yedi Yıl
1997 23 Macera Çeşitli 7.0 106,001

Köstebek
1997 23 Biyografi Çeşitli 7.8 243,798

İkili Takım
1997 23 Aksiyon Çeşitli 4.7 26,547

Fanatik
1996 22 Dram Çeşitli 5.8 39,011
1994 Aksiyon Oyuncu 7.3 57
1993 Aksiyon Dublör 6.4 17,713
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018