Giriş Kayıt
Manny Bonilla

Manny Bonilla


Kameraman

Manny Bonilla, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Kameraman 8.1 2,829
2010 Kameraman 6.8 1,593
2009 Kameraman 8.0 2,084
2006 Belgesel Kameraman    
2005 Game-Show Kameraman 6.8 9,432
2005 Aile Kameraman 4.8 8,596
2004 Game-Show Kameraman 5.5 4,642
2003 Komedi Kameraman 6.3 1,282
2002 Game-Show Kameraman 4.2 19,917
1971 Biyografi Kameraman 7.8 445
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,327) Stronger (5,603) The Foreigner (5,568) Flatliners (4,173) Dunkirk (3,304) Beyond Skyline (2,578) American Made (2,198) Kingsman: The Golden Circle (1,898) Loving Vincent (1,769) It (1,746)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017