Giriş Kayıt
Manny Bonilla

Manny Bonilla


Kameraman

Manny Bonilla, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Kameraman 8.1 2,829
2010 Kameraman    
2009 Kameraman    
2006 Belgesel Kameraman    
2005 Game-Show Kameraman 6.8 9,372
2005 Aile Kameraman 4.8 8,462
2004 Game-Show Kameraman 5.5 4,642
2003 Komedi Kameraman 6.3 1,282
2002 Game-Show Kameraman 4.2 19,860
1970 Dram Kameraman 7.8 2,113
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,947) Rick and Morty (4,195) The Defenders (3,264) The Strain (2,911) Suits (1,847) Mr. Mercedes (1,286) The Sinner (1,100) Fargo (1,057) The Last Ship (986) Breaking Bad (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017