Giriş Kayıt
Jülide Kural

Jülide Kural (53)


Oyuncu

Jülide Kural, 01 Ocak 1965 Adana, Türkiye doğumlu oyuncu. Süper Baba (1993) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1965
Doğum Yeri: Adana, Türkiye
6.0 (5 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 49 Dram Oyuncu 4.8 122
2011 46 Komedi Oyuncu 6.2 974
2010 45 Belgesel Oyuncu 7.0 98
2009 44 Aksiyon Oyuncu 3.8 158
2008 43 Dram Oyuncu 5.1 246
2004 Dram Oyuncu 5.2 58
2001 36 Belgesel Oyuncu 7.4 52
1993 Dram Oyuncu 8.8 3,121
1992 Komedi Oyuncu 7.3 303
1990 25 Oyuncu 7.2 81
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (22,146) Blade Runner 2049 (3,632) Jigsaw (2,600) Geostorm (2,395) Last Flag Flying (1,737) The Man from Earth: Holocene (1,509) Dunkirk (1,362) It (1,083) The Foreigner (1,047) Justice League (834)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,951) Shameless (6,452) Black Mirror (6,039) Star Trek: Discovery (3,619) The Big Bang Theory (3,394) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,209) Supernatural (3,149) The X Files (2,143) The Gifted (2,041) The Blacklist (1,645)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018