Giriş Kayıt
Jülide Kural

Jülide Kural (52)


Oyuncu

Jülide Kural, 01 Ocak 1965 Adana, Türkiye doğumlu oyuncu. Süper Baba (1993) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1965
Doğum Yeri: Adana, Türkiye
6.0 (5 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 49 Dram Oyuncu 4.7 119
2011 46 Komedi Oyuncu 6.2 948
2010 45 Belgesel Oyuncu 7.0 98
2009 44 Aksiyon Oyuncu 3.8 152
2008 43 Dram Oyuncu 5.1 244
2004 Dram Oyuncu 5.2 58
2001 36 Belgesel Oyuncu 7.4 52
1993 Dram Oyuncu 8.8 3,032
1992 Komedi Oyuncu 7.2 289
1990 25 Oyuncu 7.2 81
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017