Giriş Kayıt
Jülide Kural

Jülide Kural (53)


Oyuncu

Jülide Kural, 01 Ocak 1965 Adana, Türkiye doğumlu oyuncu. Süper Baba (1993) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1965
Doğum Yeri: Adana, Türkiye
6.0 (5 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 49 Dram Oyuncu 5.0 129
2011 46 Komedi Oyuncu 6.2 1,003
2010 45 Belgesel Oyuncu 7.0 98
2009 44 Aksiyon Oyuncu 4.0 189
2008 43 Dram Oyuncu 5.1 250
2004 Dram Oyuncu 5.1 61
2001 36 Belgesel Oyuncu 7.4 52
1993 Dram Oyuncu 8.7 3,228
1992 Komedi Oyuncu 7.3 312
1990 25 Oyuncu 7.2 81
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018