Giriş Kayıt
Darian Weiss

Darian Weiss (24)


Oyuncu

Thomas Darian Weiss, 17 Kasım 1992 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Timmy's Wish (2002) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Darian Weiss
Doğum Tarihi: 17 Kasım 1992
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Darien Weiss
Burcu: Akrep
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 22 Komedi Oyuncu 7.8 28
2010 18 Gerilim Oyuncu 5.0 102

Dönüşü Olmayan Yol
2009 17 Aksiyon Oyuncu 4.4 720
2007 15 Aile Oyuncu    

Sage Irmağında Mucize
2005 13 Western Oyuncu 5.5 428

Gece Nöbeti
2004 12 Aksiyon Oyuncu 6.5 47,603
2004 12 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.4 270
2002 10 Suç Oyuncu 7.2 8,040
2001 9 Dram Oyuncu 7.2 773
1965 Dram Oyuncu 5.3 4,984
Dizi Altyazıları
The Flash (5,763) Black Sails (4,579) Into the Badlands (4,040) Iron Fist (2,822) Vikings (1,972) Legion (1,792) Game of Thrones (1,549) Arrow (1,487) Billions (1,447) The 100 (1,423)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017