Giriş Kayıt
Ihsan Devrim

Ihsan Devrim


Oyuncu

Ihsan Devrim, Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Bir Bey'in Oğlu (1988) yapımıyla biliniyor.06 Ocak 2010 tarihinde (40 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 06 Ocak 2010
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Macera Oyuncu 7.5 91
2002 Dram Oyuncu 6.9 13
2001 Dram Oyuncu 4.5 19
2000 Komedi Oyuncu 6.2 8
1997 Dram Oyuncu 6.7 127
1993 Dram Oyuncu 8.8 3,118
1989 Romantik Oyuncu 2.7 6
1988 Oyuncu    
1988 Macera Oyuncu 2.0 33
1985 Romantik Oyuncu    
1983 Dram Oyuncu 6.5 53
1978 Macera Oyuncu 4.6 17
1961 Romantik Oyuncu 6.1 10
1959 Oyuncu    
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,788) Blade Runner 2049 (3,515) Jigsaw (2,635) Last Flag Flying (2,431) The Man from Earth: Holocene (2,412) Geostorm (2,373) The Open House (1,343) Dunkirk (1,183) The Foreigner (1,049) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,121) Black Mirror (5,633) Supernatural (4,717) The Big Bang Theory (4,053) Shameless (2,650) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,572) The Blacklist (2,226) The Flash (1,914) The X Files (1,893) Knightfall (1,481)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018