Giriş Kayıt
Rossen Varbanov

Rossen Varbanov


Sanat Bölümü, Animasyon

Rossen Varbanov, sanat bölümü, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 1,476

Fineas ve Förb 2. Boyutta
2011 Animasyon Sanat Bölümü    
2011 Animasyon Sanat Bölümü 5.5 870
2007 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 269

Şaşkın İmparator'un Okulu
2006 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 1,727

Arkadaşım Maymun
2005 Animasyon Sanat Bölümü 6.1 2,177
2004 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
   
2003 Animasyon Sanat Bölümü 6.7 3,785
2001 Animasyon Sanat Bölümü    
1999 Animasyon Sanat Bölümü    
1998 Animasyon Sanat Bölümü 5.9 15,171
1997 Animasyon Sanat Bölümü    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017