Giriş Kayıt
Lawrence Turner

Lawrence Turner


Oyuncu

Sulphur, Louisiana, USA, Sulphur, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu. (2013) Sınırsızlar Kulubü (2013), (2010) Red: Emekli ve Tehlikeli (2010), (2016) Özgürlük Savaşçısı (2016), (2010) Nine Dead (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sulphur, Louisiana, USA
Doğum Yeri: Sulphur, Louisiana, ABD
Takma İsmi: Larry
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 Komedi Oyuncu 8.3 1,196
2017 Dram Oyuncu    
2016 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,980

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 34,884
2016 Dram Oyuncu 5.7 6,314
2015 Suç Oyuncu 5.0 115
2015 Korku Oyuncu 3.5 227
2014 Korku Oyuncu 3.6 387

Sınırsızlar Kulubü
2013 Biyografi Oyuncu 8.0 363,467
2013 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 6.2 897
2013 Aksiyon Oyuncu 6.2 97,950

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Oyuncu 5.9 135,341

Zula Evi
2012 Gerilim Oyuncu 4.9 2,156
2011 Dram Oyuncu 3.9 273

Terör Tuzağı
2010 Gerilim Oyuncu 3.7 882

Gizemli Ada
2010 Macera Oyuncu    

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Oyuncu 7.1 254,979

Aynalar 2
2010 Korku Oyuncu    
2010 Korku Oyuncu 3.4 690
2010 Suç Oyuncu 5.5 9,480
2010 Dram Oyuncu 5.3 963
2009 Komedi Oyuncu 5.5 2,969

Tuzak
2005 Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017