Giriş Kayıt
Patrick John Flueger

Patrick John Flueger (34)


Oyuncu

Patrick John Flueger, 10 Aralık 1983 Red Wing, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu. 4400 (2004), Anneler Günü (2010), Scoundrels (2010), You Are Here (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Aralık 1983
Doğum Yeri: Red Wing, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: Partrick Flueger | Patrick Flueger
Burcu: Yay
Boyu: 1.83 m
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gammaz Yürek
2016 33 Gerilim Oyuncu 3.8 157
2016 33 Dram Oyuncu 5.4 169
2015 32 Komedi Oyuncu 4.8 313

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 18,711
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 27,032
2011 28 Komedi Oyuncu 5.9 40,800

Anneler Günü
2010 27 Suç Oyuncu 6.3 14,164
2010 Komedi Oyuncu 6.3 681

Kardeşler
2009 26 Dram Oyuncu 7.1 97,035

Kirli İş
2009 26 Komedi Oyuncu 5.1 716
2009 26 Korku Oyuncu 5.6 5,867
2007 24 Komedi Oyuncu 6.1 665

Efsane Adam
2005 22 Biyografi Oyuncu 7.8 46,635

4400
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.4 38,624

Acemi Prenses
2001 18 Komedi Oyuncu 6.3 106,412
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,686) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,920) Black Mirror (2,659) American Crime Story (1,467) The X Files (1,428) Star Trek: Discovery (1,245) Supernatural (1,231) McMafia (1,116) Altered Carbon (1,102)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018