Giriş Kayıt
Deborah L. Mazor

Deborah L. Mazor


Dublör, Oyuncu

Deborah L. Mazor, dublör, oyuncu. Aşkla Randevu (2005), Kiracı (2011), Knights of Badassdom (2013), Trailer Park of Terror (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Debbie Mazor | Debbi Mazor | Deborah Mazor
Takma İsmi: Debbi
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uyumsuz
2014 Macera Dublör 6.7 373,274

Küçük Afacanlar Günü Kurtarıyor
2014 Komedi Dublör    
2013 Macera Dublör 5.7 17,229
2012 Aksiyon Dublör 7.9 26,437
2011 Komedi Dublör 4.6 176
2011 Dram Dublör 6.4 258

Kiracı
2011 Dram Dublör 5.3 22,912

Kanıma Gir
2010 Dram Dublör
Oyuncu
7.2 99,900

Git Başımdan
2010 Komedi Dublör 6.6 288,506
2010 Dram Dublör 7.1 763
2009 Korku Dublör 5.5 1,034
2009 Komedi Dublör 3.5 472

Sahtekar
2008 Dram Dublör 7.8 211,162

Davetsiz Gelen 2
2008 Korku Dublör 4.9 2,747
2008 Dram Dublör    

Öldür.com
2008 Suç Dublör 6.2 42,787
2008 Korku Dublör 5.3 3,262
2008 Komedi Dublör 7.6 2,283

Cadılar Bayramı
2007 Korku Dublör 6.1 94,584

Geri Dönüşler
2007 Komedi Dublör 4.2 10,103

Aman Tanrım
2007 Komedi Dublör 5.4 122,227

Georgia Yasası
2007 Komedi Dublör 5.9 21,601

23 Numara
2007 Gizem Dublör 6.4 175,323
2006 Komedi Dublör 6.3 57,274

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 5.6 87,029
2006 Suç Dublör 8.7 550,926

Yeraltı Operasyonu
2005 Suç Dublör 3.3 325

Aşkla Randevu
2005 Komedi Dublör 5.9 27,586

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Dublör 7.5 100,187

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Dublör 5.7 60,434

Berber Dükkanı 2
2004 Komedi Dublör 5.7 10,969
2002 Komedi Dublör 6.5 491

Aşk Kural Tanımaz
2002 Dram Dublör 6.9 3,099
2002 Komedi Dublör 8.0 54,207

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Dublör 4.2 17,421

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Dublör 5.2 4,806
Film Altyazıları
The Foreigner (7,384) The Mountain Between Us (5,219) Flatliners (4,869) Stronger (3,448) Beyond Skyline (3,289) Dunkirk (3,241) American Made (2,184) Kingsman: The Golden Circle (1,961) It (1,679) Victoria & Abdul (1,449)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,276) Mr. Robot (6,507) Game of Thrones (3,449) Shameless (2,856) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,667) Peaky Blinders (2,203) The Big Bang Theory (1,933) Manhunt: Unabomber (1,923) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,304)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017