Giriş Kayıt
Stefan Ashton Frank

Stefan Ashton Frank


Oyuncu

Stefan Ashton Frank, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Stefan Frank
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 12,915
2006 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,330

Çakma Başkan Hollywood'da
2004 Komedi Oyuncu 5.0 2,129

Kaena: Kehanet
2003 Aksiyon Çeşitli 6.2 3,470

Ufuk Faciası
1997 Korku Çeşitli 6.7 134,552

Köstebek
1997 Biyografi Çeşitli 7.8 245,479
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,358) Den of Thieves (2,826) Maze Runner: The Death Cure (2,539) Hostiles (2,375) Winchester (2,323) 12 Strong (2,124) Submergence (1,736) Peter Rabbit (1,285) The Commuter (1,222) A martfüi rém (979)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,443) Supernatural (4,142) The Flash (3,437) The Terror (2,917) The Big Bang Theory (2,769) Legion (2,564) Gotham (2,350) The Expanse (2,059) Arrow (1,996) The Crossing (1,936)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018