Giriş Kayıt
Stefan Ashton Frank

Stefan Ashton Frank


Oyuncu

Stefan Ashton Frank, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Stefan Frank
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Oyuncu 8.1 12,237
2006 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,330

Çakma Başkan Hollywood'da
2004 Komedi Oyuncu 5.0 2,129

Kaena: Kehanet
2003 Aksiyon Çeşitli 6.2 3,470

Ufuk Faciası
1997 Korku Çeşitli 6.7 132,871

Köstebek
1997 Biyografi Çeşitli 7.8 242,714
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,725) Blade Runner 2049 (3,502) Jigsaw (2,632) Last Flag Flying (2,430) The Man from Earth: Holocene (2,406) Geostorm (2,370) The Open House (1,343) Dunkirk (1,177) The Foreigner (1,044) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,091) Black Mirror (5,621) Supernatural (4,707) The Big Bang Theory (4,045) Shameless (2,639) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,568) The Blacklist (2,214) The Flash (1,911) The X Files (1,891) Knightfall (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018