Giriş Kayıt
Adam Lubanski

Adam Lubanski


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Adam Lubanski, sanat bölümü, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Çeşitli 6.0 64,310

5. Dalga
2016 Aksiyon Çeşitli 5.2 76,268

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Çeşitli 6.5 211,925

Sonsuzluk Projesi
2015 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.4 65,043

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Çeşitli 5.8 181,477

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 263,248
2014 Suç Çeşitli 7.3 5,847
2013 Biyografi Görsel Efekt 5.7 1,410
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 418,142

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Çeşitli 5.8 154,528
2013 Fantastik Çeşitli 6.7 126

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Çeşitli 7.0 484,294

Haber Stüdyosu
2012 Dram Çeşitli 8.6 87,631
2009 Aksiyon Çeşitli 5.1 34,550
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.6 144,151

Çarmıh Yolcusu
2008 Macera Görsel Efekt 6.4 226

Kartal Göz
2008 Aksiyon Çeşitli 6.6 158,230
2008 Aksiyon Çeşitli 6.4 374,321

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Çeşitli 6.5 161,743

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 104,615

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Çeşitli 5.5 152,785
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017