Giriş Kayıt
Adam Lubanski

Adam Lubanski


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Adam Lubanski, sanat bölümü, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Çeşitli 6.0 69,983

5. Dalga
2016 Aksiyon Çeşitli 5.2 83,141

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Çeşitli 6.5 220,517

Sonsuzluk Projesi
2015 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.4 67,568

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Çeşitli 5.8 185,475

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 270,539
2014 Suç Çeşitli 7.3 6,024
2013 Biyografi Görsel Efekt 5.7 1,410
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 430,552

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Çeşitli 5.8 157,916
2013 Fantastik Çeşitli 6.7 126

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Çeşitli 7.0 497,827

Haber Stüdyosu
2012 Dram Çeşitli 8.6 90,775
2009 Aksiyon Çeşitli 5.1 36,727
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.6 154,497

Çarmıh Yolcusu
2008 Macera Görsel Efekt 6.4 226

Kartal Göz
2008 Aksiyon Çeşitli 6.6 161,366
2008 Aksiyon Çeşitli 6.4 388,130

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Çeşitli 6.5 164,251

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 106,725

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Çeşitli 5.5 156,425
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018