Giriş Kayıt
Adam Lubanski

Adam Lubanski


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Adam Lubanski, sanat bölümü, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Çeşitli 6.0 54,208

5. Dalga
2016 Aksiyon Çeşitli 5.2 69,717

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Çeşitli 6.5 200,548

Sonsuzluk Projesi
2015 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.4 61,637

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Çeşitli 5.9 176,038

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 251,505
2014 Suç Çeşitli 7.3 5,589
2013 Biyografi Görsel Efekt 5.7 1,410
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 403,305

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Çeşitli 5.8 150,381
2013 Fantastik Çeşitli 6.7 126

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Çeşitli 7.0 466,906

Haber Stüdyosu
2012 Dram Çeşitli 8.6 84,055
2009 Aksiyon Çeşitli 5.1 33,760
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.6 132,820

Çarmıh Yolcusu
2008 Macera Görsel Efekt 6.4 226

Kartal Göz
2008 Aksiyon Çeşitli 6.6 154,668
2008 Aksiyon Çeşitli 6.4 359,385

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Çeşitli 6.5 158,712

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 102,218

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Çeşitli 5.5 148,967
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,405) Allied (11,488) Moana (7,152) Lion (5,483) Arrival (3,786) Hacksaw Ridge (3,215) Nocturnal Animals (2,965) Shut In (2,254) Underworld: Blood Wars (2,214) Fences (1,904)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,925) Taboo (7,576) The Expanse (7,483) Legion (6,058) Arrow (5,817) The Big Bang Theory (5,610) Vikings (4,509) The Blacklist (3,198) Sherlock (2,825) Suits (2,683)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017