Giriş Kayıt
Adam Lubanski

Adam Lubanski


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Adam Lubanski, sanat bölümü, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Çeşitli 6.0 56,721

5. Dalga
2016 Aksiyon Çeşitli 5.2 71,180

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Çeşitli 6.5 202,530

Sonsuzluk Projesi
2015 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.4 62,323

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Çeşitli 5.9 177,154

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 253,114
2014 Suç Çeşitli 7.3 5,637
2013 Biyografi Görsel Efekt 5.7 1,410
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 406,204

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Çeşitli 5.8 151,032
2013 Fantastik Çeşitli 6.7 126

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Çeşitli 7.0 470,270

Haber Stüdyosu
2012 Dram Çeşitli 8.6 84,767
2009 Aksiyon Çeşitli 5.1 33,760
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.6 134,627

Çarmıh Yolcusu
2008 Macera Görsel Efekt 6.4 226

Kartal Göz
2008 Aksiyon Çeşitli 6.6 155,306
2008 Aksiyon Çeşitli 6.4 362,413

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Çeşitli 6.5 159,325

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 102,629

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Çeşitli 5.5 149,639
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,160) Live by Night (7,453) Hidden Figures (5,697) Rogue One (5,118) Split (4,758) Paterson (4,044) Assassin's Creed (3,998) Patriots Day (3,885) Allied (3,514) Passengers (1,603)
Dizi Altyazıları
Legion (9,324) Arrow (5,583) The 100 (3,641) The Flash (3,412) The Expanse (3,146) Designated Survivor (2,617) Colony (2,553) The Originals (2,128) The Last Kingdom (2,039) Vikings (2,022)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017