Giriş Kayıt
Adam Lubanski

Adam Lubanski


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Adam Lubanski, sanat bölümü, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Çeşitli 6.0 67,635

5. Dalga
2016 Aksiyon Çeşitli 5.2 79,951

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Çeşitli 6.5 216,959

Sonsuzluk Projesi
2015 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.4 66,468

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Çeşitli 5.8 183,606

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 267,678
2014 Suç Çeşitli 7.3 5,950
2013 Biyografi Görsel Efekt 5.7 1,410
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 425,215

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Çeşitli 5.8 156,345
2013 Fantastik Çeşitli 6.7 126

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Çeşitli 7.0 491,708

Haber Stüdyosu
2012 Dram Çeşitli 8.6 89,358
2009 Aksiyon Çeşitli 5.1 36,089
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.6 149,723

Çarmıh Yolcusu
2008 Macera Görsel Efekt 6.4 226

Kartal Göz
2008 Aksiyon Çeşitli 6.6 159,984
2008 Aksiyon Çeşitli 6.4 382,189

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Çeşitli 6.5 163,170

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 105,866

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Çeşitli 5.5 154,695
Dizi Altyazıları
Vikings (16,891) Black Mirror (5,542) The Flash (4,765) Shameless (4,271) Supernatural (2,910) The Big Bang Theory (2,743) The Blacklist (1,489) Star Trek: Discovery (1,430) Knightfall (1,194) Black Lightning (1,186)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018