Giriş Kayıt
Adam Lubanski

Adam Lubanski


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Adam Lubanski, sanat bölümü, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Çeşitli 6.0 62,399

5. Dalga
2016 Aksiyon Çeşitli 5.2 74,727

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Çeşitli 6.5 208,726

Sonsuzluk Projesi
2015 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.4 64,161

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Çeşitli 5.9 180,149

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 260,557
2014 Suç Çeşitli 7.3 5,772
2013 Biyografi Görsel Efekt 5.7 1,410
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 414,258

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Çeşitli 5.8 153,368
2013 Fantastik Çeşitli 6.7 126

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Çeşitli 7.0 480,407

Haber Stüdyosu
2012 Dram Çeşitli 8.6 86,680
2009 Aksiyon Çeşitli 5.1 34,550
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.6 141,185

Çarmıh Yolcusu
2008 Macera Görsel Efekt 6.4 226

Kartal Göz
2008 Aksiyon Çeşitli 6.6 157,142
2008 Aksiyon Çeşitli 6.4 370,068

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Çeşitli 6.5 160,891

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 104,006

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Çeşitli 5.5 151,685
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017