Giriş Kayıt
Shawn Henter

Shawn Henter


Oyuncu

Shawn Henter, oyuncu. Sırılsıklam Aşık (2001), Ben, Robot (2004), (2003) Düş Kapanı (2003), (2007) İyi Şanslar Chuck (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Taşıma Bölümü 5.2 423

88 Dakika
2007 Suç Taşıma Bölümü 5.9 67,884

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Taşıma Bölümü 3.8 39,661

Ölüm Fısıltısı
2007 Suç Taşıma Bölümü 5.8 7,819

İyi Şanslar Chuck
2007 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 76,958

Ben, Robot
2004 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 415,580
2003 Komedi Taşıma Bölümü 4.8 5,466

Düş Kapanı
2003 Dram Taşıma Bölümü 5.5 79,051

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 64,023

Sırılsıklam Aşık
2001 Komedi Taşıma Bölümü 5.4 11,875

Söz
2001 Dram Oyuncu 6.8 44,613
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017