Giriş Kayıt
Shawn Henter

Shawn Henter


Oyuncu

Shawn Henter, oyuncu. Sırılsıklam Aşık (2001), Ben, Robot (2004), (2003) Düş Kapanı (2003), (2007) İyi Şanslar Chuck (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Taşıma Bölümü 5.2 423

88 Dakika
2007 Suç Taşıma Bölümü 5.9 68,962

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Taşıma Bölümü 3.8 40,155

Ölüm Fısıltısı
2007 Suç Taşıma Bölümü 5.8 8,226

İyi Şanslar Chuck
2007 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 77,913

Ben, Robot
2004 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 427,401
2003 Komedi Taşıma Bölümü 4.8 5,511

Düş Kapanı
2003 Dram Taşıma Bölümü 5.5 80,629

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 64,704

Sırılsıklam Aşık
2001 Komedi Taşıma Bölümü 5.4 11,875

Söz
2001 Dram Oyuncu 6.8 45,841
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,554) Dunkirk (4,124) Stronger (3,297) It (2,319) American Made (1,614) Mother! (1,594) Loving Vincent (1,548) Kingsman: The Golden Circle (1,473) Flatliners (723) The Foreigner (701)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,100) Shameless (6,388) Mr. Robot (5,741) Game of Thrones (3,524) Peaky Blinders (2,390) Manhunt: Unabomber (2,324) Lucifer (1,857) Designated Survivor (1,730) Supernatural (1,460) The Big Bang Theory (1,293)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017