Giriş Kayıt
Shawn Henter

Shawn Henter


Oyuncu

Shawn Henter, oyuncu. Sırılsıklam Aşık (2001), Ben, Robot (2004), (2003) Düş Kapanı (2003), (2007) İyi Şanslar Chuck (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Taşıma Bölümü 5.2 423

88 Dakika
2007 Suç Taşıma Bölümü 5.9 67,166

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Taşıma Bölümü 3.8 39,316

Ölüm Fısıltısı
2007 Suç Taşıma Bölümü 5.8 7,819

İyi Şanslar Chuck
2007 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 76,337

Ben, Robot
2004 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 408,071
2003 Komedi Taşıma Bölümü 4.8 5,381

Düş Kapanı
2003 Dram Taşıma Bölümü 5.5 78,005

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 63,598

Sırılsıklam Aşık
2001 Komedi Taşıma Bölümü 5.4 11,875

Söz
2001 Dram Oyuncu 6.8 44,034
Dizi Altyazıları
The Flash (6,956) Into the Badlands (3,375) Legion (2,658) Black Sails (2,395) Arrow (1,808) Vikings (1,793) Legends of Tomorrow (1,683) 24: Legacy (1,664) Iron Fist (1,598) Game of Thrones (1,432)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017